Πολιτικη & Οικονομια

Σάλος με τον σκύλο του Βαρουφάκη – Ζητούσε ανταλλάγματα για να μην επιτεθεί!

Μία μετά την άλλη βγαίνουν στη δημοσιότητα καταγγελίες δρομέων για το σκάνδαλο!

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
moglis.jpg

Φαίνεται ότι η καταγγελία του δημοσιογράφου Παντελή Καψή για την παρενόχληση που υπέστη από τον σκύλο του Γιάννη Βαρουφάκη σε ερημική τοποθεσία του Λυκαβηττού, άνοιξε πολλά στόματα που μέχρι τότε έμεναν κλειστά, κάτω από το πέπλο σιωπής και φόβου.

Έτσι ένα τσουνάμι καταγγελιών για τον επονομαζόμενο «Μόγλη» (ή «Μπούμπη» ή «Βαγέλη» - με ένα «γ») έρχεται να αποκαλύψει μια πολύχρονη δράση παρενοχλήσεων και εκβιασμών σε δρομής, περιπατητές και ζευγαράκια της περιοχής.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο σκύλος του Γιάνη Βαρουφάκη, πάντα χωρίς λουρί, φέρεται να πλησίαζε ανυποψίαστους δρομείς τους οποίους παρενοχλούσε μέχρι να του δώσουν μια σεβαστή ποσότητα Friskies για να τους αφήσει να περάσουν ή να τον χαϊδέψουν για να μην αρχίσει να τρίβεται ερωτικά στο πόδι τους.

Το κίνημα #Me_Abused_By_Moglis_Too, που ξεκίνησε ο Παντελής Καψής, φαίνεται ότι θα φέρει πολλά νέα στοιχεία στην επιφάνεια, στοιχεία που είχαν αγνοήσει οι αρχές, καθώς συνήθως μετά τις δεκάδες καταγγελίες περιορίζοταν σε απλές επιπλήξεις ενθαρρύνοντας έτσι το παρενοχλητικό Λαμπραντόρ να συνεχίζει τη δράση του.

Μάλιστα στις φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό του σκύλου στο Facebook προκαλεί εντύπωση ότι πολύ συχνά συνήθιζε να φοράει τις μπλούζες του αφεντικού του (εξάλλου φορώντας μια τέτοια συνελλήφθη), να παίζει πιάνο μαζί του, ενώ δεν παρέλειπε να φοράει και ένα περουκίνι.

Για την υπόθεση έχει ήδη aρχίσει να σχηματίζεται δικογραφία, ενώ ο σκύλος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα. Κανένας σκύλος δεν κακοποιήθηκε για την δημιουργία αυτού του άρθρου)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ