Πολιτικη & Οικονομια

g&l 294

Επειδή ένας δεν αρκεί

114882-643451.jpg
Λύο Καλοβυρνάς
ΤΕΥΧΟΣ 294
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4787-11767.jpg

Μα να μη σ’ αφήνουν να βαρεθείς σαν άνθρωπος! Αναφέρομαι στην Alexander Sauna, που κάθε τόσο κάτι σκέφτεται, κάτι οργανώνει. Αυτή τη φορά, την Τετάρτη 24 Μαρτίου φέρνει ξανά τον Βραζιλιάνο Marco Salgueiro, αλλά επειδή την άλλη φορά κανείς από τους ντόπιους αχαΐρευτους γκέι δεν του έκανε παρέα, η Alexander φέρνει και έτερο τεκνό, τον Antonio Ferrari, για να τον περιποιηθεί όπως μόνο αυτός ξέρει... Ναι, σωστά πάει το μυαλό σας.

Μεσοβδόμαδα δύσκολα θα βρείτε κάτι πιο συναρπαστικό από το πάρτι Naked-Dark Sauna στην Alexander, ειδικά αφού θα έχει ολοζώντανο, σπαρταριστό σόου με τους δύο παίδαρους, αλλά κι ένα μικρό τάγμα από army go-go boys. Μπορεί εμένα να μη μου λέει τίποτα να παίρνω μάτι, αλλά γνωρίζω πολύ κόσμο που εκτιμά ένα καλό σόου. Δεν είναι δα ότι όπου πάτε κι όπου σταθείτε πέφτετε πάνω σε γκέι πορνοστάρ να τα κάνουν όλα επί σκηνής, ε; Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.00 και η είσοδος στοιχίζει € 15 μέχρι την παραμονή (με θυρίδα ασφαλείας και γκαρνταρόμπα). Ανήμερα η είσοδος είναι € 18. Dress code: τσιτσίδι. 

Happy Birthday Kazarma!

Το Kazarma Club κλείνει εφτά χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με ένα σούπερ πάρτι την Παρασκευή 19 Μαρτίου (από τις 23.30). Δύο Djs (Mario.K & Avgerinos) με ξένες και ελληνικές επιτυχίες. Μάλιστα, με ένα εισιτήριο θα έχετε όλα τα ποτά δωρεάν τη βραδιά του πάρτι. Πριν περάστε για ένα πιο ήσυχο ποτό με την παρέα σας από το αδελφάκι του Καζάρμα, το Blue Train, ακριβώς από κάτω, ένα από τα καλύτερα στέκια για πιο ήσυχη κουβεντούλα.

Cocktail party 

Το mybar κάνει ένα από τα περίφημα cocktail party του την Κυριακή 21. Όλα τα κοκτέιλ μόνο 5 ευρώ όλη νύχτα. Ντυθείτε ανάλογα, βεβαίως!

ΟΛΚΕ

21/3 (21.00) η ΟΛΚΕ και το Στέκι Μεταναστών οργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Οι άλλες συντροφικότητες: πολιτικός γάμος και σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, οικογένειες με λεσβίες μητέρες, πολυσυντροφικότητα». Έχουν προσκληθεί ως ομιλήτριες/ές η Ρούλα Σκούταρη (κοινωνιολόγος), o Κώστας Γιαννακόπουλος (ανθρωπολόγος) και ένα μέλος από τη Λεσβιακή Ομάδα Αθήνας. Η εκδήλωση θα γίνει στην οδό Τσαμαδού 15. Το Σάββατο 20/3 η ΟΛΚΕ κάνει πάρτι με θέμα Rock & Εlectronica από τα 90s στα 00s με ελεύθερη είσοδο, από τις 22.00.

Το φύλο του Σέξπιρ

Με αφορμή τον εορτασμό των 400 χρόνων από την πρώτη έκδοση των Σονέτων του Σέξπιρ (20 Μαΐου 1609) και την παράσταση της ομάδας Σημείο Μηδέν «Όπως σας Αρέσει» σε ελεύθερη διασκευή, η θεατρική ομάδα Σημείο Μηδέν, σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο και το Studio Κινητήρας, σας προσκαλούν το Σάββατο 20 Μαρτίου (16.30) στο συμπόσιο με θέμα: «Το Ζήτημα του φύλου στο έργο του Σέξπιρ. Θα μιλήσουν οι: Δημήτρης Τσαμπρούνης (Επιτροπή του Athens Pride), Phillip Zarrilli, Ξένια Γεωργοπούλου, Luke Prodromou, Μαρώ Τριανταφύλλου, με συντονιστή το σκηνοθέτη Σάββα Στρούμπο. Studio Κινητήρας, Ερεχθείου 22, Ακρόπολη. Είσοδος ελεύθερη. ●

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ