- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παραίτηση Αντιδημάρχου Μαραθώνα με αιχμές για Ψινάκη
«Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενη λόγω ευθιξίας»
Παραιτούμαι από τη θέση του αντιδημάρχου λόγω ευθιξίας, δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ η αντιδήμαρχος Μαραθώνα κ. Λαπαρού.
«Νιώθω την ανάγκη να παραιτηθώ αφού δεν το έκανε κανένας από τους ανώτερους και ανώτατους» δήλωσε η κ. Λαπαρού τονίζοντας ότι: «Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί. Τα θύματα είναι πάρα πολλά. Είναι μια πληγή που θα κάνει χρόνια να κλείσει».
Στη συνέχεια ανέφερε: «Παραιτούμαι διαμαρτυρόμενη επειδή δεν το έκανε κανείς. Σε μένα δεν αντιστοιχούν πολλά πτώματα. Σε αυτούς που αντιστοιχούν πολλά πτώματα δεν το έκανε κανείς».
«Ντρέπομαι γι αυτούς που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, αλλά την ευθύνη δεν την πήραν ποτέ. Ντρέπομαι γιατί ο δήμαρχος δεν είναι μόνο για την καρέκλα. Ο Δήμος ξεκινά από τον Βαρνάβα και φθάνει στην Ραφήνα. Ντρέπομαι που στήριξαν έναν άνθρωπο που δεν το άξιζε, που φέρθηκε με αλαζονεία. Δεν ήταν καν παρών στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο» είπε η κ. Λαπαρού, αφήνοντας αιχμές για τον δήμαρχο Μαραθώνα, Hλία Ψινάκη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.