Πολιτικη & Οικονομια

Στις πληγείσες περιοχές ο Δημήτρης Κουτσούμπας (video)

Ο Γ.Γ της ΚΕ του ΚΚΕ επισκέφτηκε το Δημαρχείο Ραφήνας, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Ραφήνας - Πικερμίου, Ευ. Μπουρνούς.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
koutsoympas.jpg
YOUTUBE

Το Δημαρχείο Ραφήνας και το Λιμεναρχείο επισκέφτηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις πληγείσες περιοχές.

Ο κ. Κουτσούμπας συναντήθηκε με το δήμαρχο Ραφήνας - Πικερμίου, Ευ. Μπουρνούς και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, για το πώς αντιμετωπίζονται οι συνέπειες των πυρκαγιών, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε το ξέσπασμα της φωτιάς. Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε μάλιστα και την συμπαράσταση του Κόμματος στους πληγέντες.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε και με τον λιμενάρχη, Δημήτρη Κωσταράκη, μεταφέροντας τα συγχαρητήρια του Κόμματος για το έργο του Λιμενικού Σώματος στη διάσωση εκατοντάδων ανθρώπων, παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Σώμα.

O κ. Κουτσούμπας εξέφρασε τα «αυτονόητα συλλυπητήρια» στις οικογένειες των θυμάτων και τα συγχαρητήρια σε όλους όσοι παίρνουν μέρος στην προσπάθεια για την κατάσβεση της φωτιάς και την ανακούφιση των πληγέντων και σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή προέχει ο εντοπισμός των αγνοούμενων και η αποκατάσταση των δικτύων ηλεκτροδότησης και υδροδότησης. 

koutsoubas ert1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ