Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας είναι πλέον πρωθυπουργός υπό προθεσμία

«Ο τραγέλαφος αυτός πρέπει επιτέλους να τελειώνει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mitsotakistsipras.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού με αφορμή τις δηλώσεις του στο υπουργικό συμβούλιο εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι «ο κ. Τσίπρας είναι πλέον Πρωθυπουργός υπό προθεσμία». «Προσποιείται ότι δεν άκουσε τον κ. Καμμένο ο οποίος δημοσίως υποστήριξε ότι θα αποσύρει το κόμμα του από την Κυβέρνηση όταν φέρει την κύρωση της επιζήμιας συμφωνίας με τα Σκόπια στη Βουλή.  Ισχυρίζεται ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια, ενώ έχει ήδη υπογράψει νέες περικοπές και νέους φόρους. Παριστάνει ότι μάχεται την ακροδεξιά, ενώ συγκυβερνά μαζί της εδώ και τριάμισι χρόνια», συνεχίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τονίζει ότι «ο τραγέλαφος αυτός πρέπει επιτέλους να τελειώνει». 
 
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει πια απαξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών. Κανείς πια δεν τους πιστεύει, ό,τι και να υποσχεθούν. Το πρόβλημα των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου δεν μπορεί να γίνει πρόβλημα της χώρας.  Η Ελλάδα δεν αντέχει μία ακόμη περίοδο παρατεταμένης πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας.  Οι πολίτες ζητούν ένα αξιόπιστο κυβερνητικό σχέδιο για να γίνει καλύτερη η ζωή τους», συνεχίζει ο κ. Μητσοτάκης και καταλήγει: «Οι εκλογές είναι η μοναδική διέξοδος για να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά. 
Όσο νωρίτερα γίνουν τόσο καλύτερο για την πατρίδα μας».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ypertameio
Το Υπερταμείο εξελίσσεται σε Εθνικό Επενδυτικό Ταμείο για την ανάπτυξη - Οι 4 πυλώνες μετασχηματισμού

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Γιάννης Παπαχρήστου, και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, παρουσίασαν τον απολογισμό και τις στρατηγικές προτεραιότητες

Η φρεγάτα «Κίμων» © ΥΠΕΘΑ/EUROKINISSI
Και πού να μάθουν ότι έχουμε μόνιμο στρατό στην Κύπρο

Καλώς ή κακώς η ελληνική παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο είναι μονόδρομος. Κι από τους τρόπους παρουσίας, το να στέλνεις φρεγάτες για να προστατεύσεις την Κύπρο είναι μάλλον ο προτιμότερος

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY