Πολιτικη & Οικονομια

Γιώργος Αμυράς: Αποφασίσαμε restart του Ποταμιού

Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θα πάμε στο ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
amiras.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Αποφασίσαμε restart του Ποταμιού που θα οδηγήσει στη συζήτηση για συνεργασίες» επεσήμανε ο Γιώργος Αμυράς σχολιάζοντας τις εξελίξεις μετά την αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του Ποταμιού επεσήμανε ότι «Το Ποτάμι γεννήθηκε για να είναι ένα κόμμα που συνεργάζεται και όχι με μικρομέγαλο τρόπο να λέει "εγώ θα κυβερνήσω"».

Διευκρίνισε δε ότι σύμφωνα με τον ίδιο το κόμμα αποφάσισε «αυτόνομη πορεία αλλά πρώτο θέμα πρέπει να είναι οι συνεργασίες. Όχι με ποιον θα πάμε και θα αφήσουμε αλλά με βάση τα πέντε βασικά σημεία προτεραιοτήτων που θα μπορέσουμε να συζητήσουμε.

Όχι θα πάω με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ αλλά με όποιον θα συνεργαστεί για θέματα όπως χωρισμός κράτους-εκκλησίας, ιδιωτικά πανεπιστήμια, μείωση σπαταλών στο Δημόσιο».

«Πρέπει να πάμε με αντικείμενο και όχι υποκείμενο συνεργασίας» συμπλήρωσε ο Γ. Αμυράς.

Εξηγώντας δε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση ο βουλευτής του Ποταμιού είπε ότι «δεν μπορεί να αποφασίζει ένα πρόσωπο για ένα ολόκληρο κίνημα. Γιατί μιλάμε για κόμματα που αποφάσισαν να πορευθούν μαζί και όχι να γίνουν ένα κόμμα».

Ο κ. Αμυράς υποστήριξε ακόμη ότι κατά τη γνώμη του το συνέδριο του κόμματος πρέπει να γίνει μέσα στον Ιούλιο.

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση δε στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να προσχωρήσει το Ποτάμι στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.