- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Τζανακόπουλος για Σκοπιανό: Δεν έχουμε συμφωνία
Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την χυδαία επίθεση Καμμένου σε στελέχη της ΝΔ
Υπάρχουν οι πολιτικοί και κοινωνικοί συσχετισμοί για μια ευρύτατη πλειοψηφία στη Βουλή, όταν θα έρθει προς ψήφιση η συμφωνία για το ονοματολογικό, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του «Ε».
Παράλληλα επισήμανε ότι «δεν υπάρχει συμφωνία αυτή τη στιγμή και, όταν θα υπάρξει, θα ενημερώσουμε τις πολιτικές δυνάμεις και τον ελληνικό λαό, για να ακολουθήσει μια ευρεία και διεξοδική συζήτηση».
Επίσης τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί με καθαρότητα υπέρ μιας λύσης, με βάση τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η χώρα και όχι «να προσπαθεί να ψαρέψει σε θολά νερά», τονίζοντας ότι επέλεξε να συμμαχήσει με το ακροδεξιό τμήμα της ΝΔ, στο οποίο, όπως είπε, είναι εγκλωβισμένος.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι «μέχρι να συμφωνηθούν όλα, δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα» και τόνισε, για μία ακόμα φορά, ότι οι προϋποθέσεις για την εξεύρεση λύσης είναι το erga omnes και η συνταγματική αναθεώρηση».
Σε ερώτηση για την στάση του υπουργού 'Αμυνας, Πάνου Καμμένου, είπε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να θέσει θέμα δεδηλωμένης» και τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι αρραγής και συμπαγής.
Τι είπε για την χυδαία επίθεση Καμμένου σε στελέχη της ΝΔ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στις διακοπές που έκανε ο υπουργός Άμυνας στο Μονακό.
Ο κ. Τζανακόπουλος δικαιολόγησε και την αντίδραση του Πάνου Καμμένου μέσω Twitter, λέγοντας συγκεκριμένα «είναι δίκαιη η οργή του. Ο τρόπος που τοποθετείται είναι γνωστός. Του έχει ασκηθεί κατά την γνώμη μια άδικη κριτική και απαντά με τον τρόπο που εκείνος θεωρεί ότι μπορεί να εκφράσει και την οργή και την αγανάκτησή του. Ο κ. Καμμένος έχει αποδείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να κατέβει από το σαλόνι στο αλώνι».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tο όφελος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
«Τέλος η αντιδικία του κράτους με τον πόνο του πολίτη»
Κεντρικό μήνυμα η ανάγκη ευρωπαϊκής στήριξης για την ανθρώπινη παραμονή στις ακριτικές περιοχές
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φαίνεται να είναι οι πιο ευάλωτες
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σοφία Ζαχαράκη: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια καλή πράξη. Είναι αξία, είναι στάση ζωής»
Τι αναφέρει σε παραγγελία του προς τους εισαγγελείς της χώρας
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.