Πολιτικη & Οικονομια

Κυβερνητικές πηγές για «Παραπολιτικά»: Να προσέξει ο Μητσοτάκης, μπορεί να θυμώσει τον ναρκέμπορα

Με καθυστέρηση 10 ωρών η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για το επίμαχο δημοσίευμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
maximou3242.gif
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Δέκα ώρες καθυστέρησε ο κ. Μητσοτάκης να βγάλει ανακοίνωση για τις συκοφαντίες των Παραπολιτικών» σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, την ώρα που εντείνεται η κόντρα με την εφημερίδα για το σημερινό της πρωτοσέλιδο.

«Να το προσέξει γιατί μπορεί να θυμώσει ο ναρκέμπορος καθοδηγητής και κουμπάρος του» προσθέτουν οι πηγές αυτές.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε το χρονικό της κόντρας που ξέσπασε με αφορμή σύμβουλο του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται -σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα- σε υπόθεση με μίζες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY