Πολιτικη & Οικονομια

Πυρά Κακλαμάνη προς Σαμαρά για τις μετεκλογικές συνεργασίες

«Βρίσκεται σε πλήρη δυσαρμονία τόσο με την βάση της ΝΔ»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kaklamanis.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την πλήρη διαφωνία του με την άποψη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πια κοινό έργο με το Κίνημα Αλλαγής, εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην υπουργός της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σαμαράς είχε υποστηρίξει σε άρθρο του στην Καθημερινή ότι «υο Κίνημα Αλλαγής είναι απαραίτητος εταίρος αυτής της μεγάλης σύγκλισης. Άλλωστε, έχουμε πια κοινό έργο να υπερασπιστούμε».

Ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας χθες στον Real FM ανταπάντησε: «Ο κ. Σαμαράς έχει κάθε δικαίωμα να έχει την άποψη τού. Το άρθρο του την Κυριακή όμως περί μετεκλογικών συνεργασιών, βρίσκεται σε πλήρη δυσαρμονία τόσο με την βάση της ΝΔ όσο και με τις δηλώσεις του προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή σας κ. Χατζηνικολάου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Βουλή των Ελλήνων
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα αξιολογείται ως «πλήρης δημοκρατία» στον παγκόσμιο δείκτη του Economist

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλήρεις δημοκρατίες, ενώ μικρή ανάκαμψη καταγράφει ο παγκόσμιος δείκτης δημοκρατίας του Economist

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY