- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αγωγή κατά του Κατσίκη καταθέτει ο Αμυράς
Σ. Θεοδωράκης: Ο κ. Κατσίκης θα λογοδοτήσει για τις συκοφαντίες του
Ο Γιώργος Αμυράς μέσω δήλωσής του κάνει γνωστό ότι θα καταθέσει αγωγή σε βάρος του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνου Κατσίκη, με αφορμή την χθεσινή συκοφαντική επίθεση που δέχθηκε.
Η ανακοίνωσή του ως έχει:
Μετά την απρόκλητη συκοφαντική επίθεση που δέχθηκα χθες από τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσίκη, στο Εθνικό Κοινοβούλιο, δηλώνω ότι ήδη έχω δώσει εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο μου να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, με πρώτη την κατάθεση αγωγής.
Εάν ο κ. Κατσίκης ψάχνει για υπόδικους, τότε ψάχνει σε λάθος πρόσωπα. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν εκκρεμεί οποιαδήποτε ποινική κατηγορία εναντίον μου ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως ψευδώς ισχυρίσθηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής.
Ο κ. Κατσίκης θα έχει σύντομα την ευκαιρία να αναπτύξει ενώπιον της Δικαιοσύνης τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του.
Επίσης δηλώνω ότι το χρηματικό ποσό που θα διεκδικήσω θα το διαθέσω εξ ολοκλήρου για τη νομική και οικονομική στήριξη των οικογενειών των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη.
Τι έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού
«Στην αρχή πρότεινε να ανταλλάξουμε τους 8 Τούρκους με τους 2 Έλληνες! Και όταν όλοι ξεσηκώθηκαν εναντίον του αυτός για αντιπερισπασμό προσπάθησε να σπιλώσει τον Γιώργο Αμυρά. Για τα ψέματά του θα δώσει λόγο στη Δικαιοσύνη. Και εκεί δεν είναι πάνελ για να πει "καταλάβατε λάθος"» σημειώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στa social media.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Η επίσημη ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για το πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές
Ολόκληρη η τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας στο Athens Alitheia Forum
«Ενσαρκώνει τις κοινές μας αξίες: ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ισότητα, κοινωνική ένταξη» σημειώνει ο πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.