Πολιτικη & Οικονομια

Καμμένος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή

Υποδέχθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Αρχηγείο Στόλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kammenos.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι καθ' όλα έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, υποδεχόμενος, νωρίτερα σήμερα, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, κατά την επίσκεψή του στο Αρχηγείο Στόλου, στο ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στο υποβρύχιο «Ματρώζος», επισκέφθηκε τη φρεγάτα «Σπέτσαι» και την πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης», ενώ συνεχάρη τα πληρώματα για το υψηλό ηθικό και την ετοιμότητά τους στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας.

Τον κ. Παυλόπουλο ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Στόλου ο Αρχηγός Στόλου, αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, και ο Αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY