- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απάντηση Μπαλαούρα στο δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ»: Αήθης επίθεση στο πρόσωπό μου
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το τι τελικά συμβαίνει με τη σύνταξή του
Για «αήθη επίθεση» στο πρόσωπό του κάνει λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρος, επισημαίνοντας ότι το δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ» για τη σύνταξή του είναι «συκοφαντικό».
Όλα ξεκίνησαν, όταν αρθρογράφος της εφημερίδας ανέφερε ότι με διάταξη του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου εξαιρούνται οι συνταξιούχοι της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) από τις περικοπές των αποδοχών όσων συνταξιούχων συνεχίζουν να εργάζονται. Μάλιστα, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για «φωτογραφική διάταξη».
Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Μπαλαούρα:
Με αφορμή την έκδοση εγκυκλίου από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την εφαρμογή του άρθρου 20 του ν.4387/2016 που αφορά τις επιπτώσεις στις συντάξεις όσων συνταξιούχων συνεχίζουν να εργάζονται, έγινε εκ νέου αήθης επίθεση στο πρόσωπό μου.
Το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα (22-3-18) της εφημερίδας τα ΝΕΑ, περί φωτογραφικής διάταξης προς το πρόσωπό μου, καθώς και τα ΜΜΕ και όσα κόμματα της αντιπολίτευσης το αναπαρήγαγαν, δε με εξέπληξαν. Όσοι έχουμε μια διαδρομή ήθους, αγωνιστικότητας και συνέπειας, γνωρίζουμε ότι θα προσπαθήσουν να μας κτυπήσουν με ψέματα και λάσπη, προκειμένου να υπονομεύσουν το ηθικό πλεονέκτημά μας, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, εν γένει. Είναι το τελευταίο όπλο που τους έχει απομείνει απέναντι στην κυβέρνηση. Η λέξη ηθικός όμως τους είναι άγνωστη λέξη.
Επειδή δυστυχώς στην καθημερινή πολιτική αντιπαράθεση, έχει γίνει κανόνας η διαστρέβλωση της αλήθειας και η λάσπη, θα ήθελα να σας παραθέσω τα παρακάτω, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.
1. Συνταξιοδοτήθηκα από την ΤτΕ και έλαβα την σύνταξή μου το 2010.
2. Στις 7.5.2015, λόγω της εκλογής μου στη Βουλή, και με αναδρομικότητα από την ημέρα εκλογής μου, εξεδόθη απόφαση αναθεώρησης της κύριας σύνταξής μου και μου περικόπηκε το 70% αυτής, όπως προβλέπει το άρθρο 8 του ν.2592/1998.
Με δυο λόγια, «η φωτογραφική τροπολογία για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα», όπως λένε τα ΝΕΑ, μόνο τον Μπαλαούρα δεν αφορά.
Αιδώς, στρατευμένα ΜΜΕ.
Τελικά, αναρωτιέμαι αν η καλύτερη άμυνά μου στη μεθοδευμένη συκοφαντία είναι η προσφυγή στη Δικαιοσύνη ή να τους αφήσω στην απαξίωση στην οποία έχουν κατρακυλήσει. Το ελάχιστο που οφείλουν να πράξουν είναι να δημοσιεύσουν την απάντησή μου στην πρώτη σελίδα, όπως έκαναν με τη λάσπη τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ποσό των 750 ευρώ είναι μεικτό και υπόκειται σε κρατήσεις
Ο βασικός κανόνας για να υπολογίσετε άμεσα το τελικό ποσό που θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό
Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 20%
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.