- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μάκης Βορίδης για Novartis: «Θέλουμε πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης»
«Και να αποκαλυφθεί η σκευωρία από κυβερνητικής πλευράς» ανέφερε στην εναρκτήρια συνεδρίαση της επιτροπής
«Προσερχόμαστε σήμερα στην εναρκτήρια συνεδρίαση της προκαταρκτικής επιτροπής που θα εξετάσει το σκάνδαλο Novartis, με έναν καθαρό σκοπό: Όλα στο φως» ανέφερε το μεσημέρι της Δευτέρας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ και μέλος της ειδικής επιτροπής.
«Θέλουμε πλήρη διερεύνηση της υποθέσεως. Προκειμένου αφ' ενός να αποκαλυφθεί η έκταση και το μέγεθος του ζητήματος εκεί που πραγματικά υπάρχει, αλλά και ταυτόχρονα να αποκαλυφθεί η σκευωρία από κυβερνητικής πλευράς, με την κατασκευή δήθεν υπόπτων.
» Αυτό σημαίνει ότι η επιτροπή θα ασκήσει πλήρως τις αρμοδιότητές της. Θα εξετάσει μάρτυρες ανάμεσα στους οποίους και τους λεγόμενους "προστατευόμενους". Και θα κάνει όλες τις ενέργειες που της αναθέτει ο νόμος προκειμένου να φανεί η αλήθεια» δήλωσε ο κ. Βορίδης και υπογράμμισε: «Είναι πολύ σημαντικό να μην αφεθούν να σπιλώνονται, με κατασκευασμένες μαρτυρίες αγνώστων μαρτύρων, πολιτικοί οι οποίοι είναι γνωστό ότι ενόχλησαν την κυβέρνηση».
«Εκείνο το οποίο λέμε στην κυβερνητική πλειοψηφία, είναι να μην κρυφτούν πίσω από νομικούς τακτικισμούς, αλλά να αφήσουν να διερευνηθεί πλήρως αυτή η υπόθεση και να ασκήσει πλήρως η Βουλή τα καθήκοντά της» πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Απίστευτοι ερασιτεχνισμοί από τον άνθρωπο που χειρίζεται διαβαθμισμένες απόρρητες πληροφορίες»
«Χρησιμοποιήσαμε μακιγιάζ και σίγουρα όχι τεχνητή νοημοσύνη»
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για το video clip του τραγουδιστή
«Εγώ τους έλεγα να κάνουν δέκα πράγματα και αυτοί έκαναν τα αντίθετα» λέει για τη ΝΔ
«Κανείς δεν ξεχνά όσους έπαιξαν με την τύχη των Ελλήνων και της πατρίδας» σημειώνει η Πειραιώς
Καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω καιρικών συνθηκών
Οι βασικές προτεραιότητες στην οικονομική πολιτική
«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, ούτε να επιτρέψουμε να γυρίσει η χώρα στα χρόνια του διχασμού»
«Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο» λέει ο κ. Φρονιμάκης
Βρίσκεται εκεί μαζί με τον γιο του, Κωνσταντίνο
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών
«Οι νέες αποκαλύψεις υπενθυμίζουν ότι στην Ελλάδα το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων παραμένει ανοιχτό»
«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» τονίζει ο ευρωβουλευτής
«Ο Τσίπρας και η ΕΛΑΣ δημιουργούν προοπτική για την Ελλάδα» σημειώνει
Από τον Έλτον Τζον και την Άνγκελα Μέρκελ στον Θάνο Ντόκο: Η ιστορία των Ρώσων φαρσέρ που τιμήθηκαν από το Κρεμλίνο
Αποκάλυψε ότι ενημέρωσε αμέσως τον πρωθυπουργό για το περιστατικό
Γιατί δεν δημοσιοποιείται η πλήρης λίστα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.