Πολιτικη & Οικονομια

Συνεχίζει την κόντρα ο Τόσκας με τον Καμίνη: Δεν θα του έδινα ούτε γράμμα να μεταφέρει

Καμίνης: Ο Τόσκας παραδέχεται ότι δεν έχει τον έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. και ότι είναι απλός παρατηρητής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
toskas-kaminis.jpg
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ANT1 ο κ. Τόσκας αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται από τον κ. Καμίνη, ο οποίος του καταλόγισε ότι «δεν κάνει τη δουλειά του», είπε χαρακτηριστικά «δεν θα του έδινα ούτε γράμμα να μεταφέρει». 

Ο κ. Τόσκας επιτέθηκε στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη λέγοντας: «Η αντιπολίτευση έτριβε τα χέρια της όταν αγωνιζόμασταν για να αδειάσουμε την Ειδομένη, για τις φωτιές πέρσι το καλοκαίρι. Όσον αφορά στον δήμαρχο, καλό θα είναι να κάνει τη δουλίτσα του και να μην προσπαθεί να συγκαλύψει τις ευθύνες του και να υλοποιήσει τα μέτρα για την ενεργοποίηση των μπαρών που είχαν κατασκευαστεί για την ασφάλεια της Ερμού».

Ο κ. Τόσκας σχολίασε δήλωση του δημάρχου Αθηναίων στην εφημερίδα «Τα Νέα» κατά την  οποία υποστήριξε ότι η ευθύνη για την αντιμετώπιση της ανομίας στην Αθήνα βρίσκεται πλέον στα χέρια του πρωθυπουργού, από τη στιγμή που ο αρμόδιος υπουργός δείχνει ότι δεν ελέγχει την ΕΛΑΣ.

«Επικρατεί μία γενικευμένη ατιμωρησία και η αίσθηση ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην πόλη. Κατά το παρελθόν έχω μιλήσει για ανοχή στην ανομία και έχω ζητήσει την παραίτηση του πολιτικού υπεύθυνου στο κατ’ ευφημισμόν υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σήμερα δεν αρκεί αυτό: για την κατάσταση στην Αθήνα πρέπει να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός» τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων.

Και η δήλωση του κ. Καμίνη καταλήγει: «Είναι αδιανόητο, είναι απαράδεκτο, υπουργός Προστασίας του Πολίτη να ρίχνει τις ευθύνες στους υφισταμένους του αστυνομικούς. Με τον τρόπο αυτό παραδέχεται ότι δεν έχει τον έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. και ότι είναι απλός παρατηρητής. Γι’ αυτό θεωρώ ότι η ευθύνη είναι πλέον στα χέρια του Πρωθυπουργού».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY