- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνεχίζει την κόντρα ο Τόσκας με τον Καμίνη: Δεν θα του έδινα ούτε γράμμα να μεταφέρει
Καμίνης: Ο Τόσκας παραδέχεται ότι δεν έχει τον έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. και ότι είναι απλός παρατηρητής
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.
Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ANT1 ο κ. Τόσκας αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται από τον κ. Καμίνη, ο οποίος του καταλόγισε ότι «δεν κάνει τη δουλειά του», είπε χαρακτηριστικά «δεν θα του έδινα ούτε γράμμα να μεταφέρει».
Ο κ. Τόσκας επιτέθηκε στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη λέγοντας: «Η αντιπολίτευση έτριβε τα χέρια της όταν αγωνιζόμασταν για να αδειάσουμε την Ειδομένη, για τις φωτιές πέρσι το καλοκαίρι. Όσον αφορά στον δήμαρχο, καλό θα είναι να κάνει τη δουλίτσα του και να μην προσπαθεί να συγκαλύψει τις ευθύνες του και να υλοποιήσει τα μέτρα για την ενεργοποίηση των μπαρών που είχαν κατασκευαστεί για την ασφάλεια της Ερμού».
Ο κ. Τόσκας σχολίασε δήλωση του δημάρχου Αθηναίων στην εφημερίδα «Τα Νέα» κατά την οποία υποστήριξε ότι η ευθύνη για την αντιμετώπιση της ανομίας στην Αθήνα βρίσκεται πλέον στα χέρια του πρωθυπουργού, από τη στιγμή που ο αρμόδιος υπουργός δείχνει ότι δεν ελέγχει την ΕΛΑΣ.
«Επικρατεί μία γενικευμένη ατιμωρησία και η αίσθηση ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στην πόλη. Κατά το παρελθόν έχω μιλήσει για ανοχή στην ανομία και έχω ζητήσει την παραίτηση του πολιτικού υπεύθυνου στο κατ’ ευφημισμόν υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σήμερα δεν αρκεί αυτό: για την κατάσταση στην Αθήνα πρέπει να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός» τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων.
Και η δήλωση του κ. Καμίνη καταλήγει: «Είναι αδιανόητο, είναι απαράδεκτο, υπουργός Προστασίας του Πολίτη να ρίχνει τις ευθύνες στους υφισταμένους του αστυνομικούς. Με τον τρόπο αυτό παραδέχεται ότι δεν έχει τον έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. και ότι είναι απλός παρατηρητής. Γι’ αυτό θεωρώ ότι η ευθύνη είναι πλέον στα χέρια του Πρωθυπουργού».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.