- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης κατά Πολάκη για τα γέλια στον Πικραμμένο: Ο Πολάκης είναι γαϊδούρι και δεν θέλω να θίξω τα γαϊδούρια
«Εγώ θα τον στείλω φυλακή, θα τον στείλω στο ειδικό δικαστήριο»
«Ο Πολάκης είναι ένα γαϊδούρι και δεν θέλω να θίξω τα γαϊδούρια που τα συμπαθώ» δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίαζοντας τα γέλια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κατά τη διάρκεια της φορτισμένης ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.
«Εγώ θα τον στείλω φυλακή, θα τον στείλω στο ειδικό δικαστήριο. Στην εξεταστική για το ΚΕΕΛΠΝΟ κατάθεσα ότι με εντολή του ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ έχει δώσει 8 εκατ σε εταιρεία φύλαξης χωρίς διαγωνισμό», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.
Αναφερόμενος στο θέμα με το πόρισμα για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας, το οποίο έθιξε και στην ομιλία του στη Βουλή την Τετάρτη, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε «άφωνος με την κυρία Παπασπύρου (σ.σ. είναι η Γενική Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης). Δεν μπορεί να λέει ότι δεν έχει αρμοδιότητα για το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ)».
«Μέσα στα πορίσματα αναφέρονται ενέργειες της κυρίας Παπασπύρου για να καθυστερήσει το πόρισμα για την υπόθεση της Μελίνας», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης τονίζοντας ότι «βγαίνει ένα πόρισμα το 2017 εξαιρετικά επιβαρυντικό για τη Νεκταρία Πολάκη και αυτό μπαίνει στο συρτάρι, για να βγει ένα δεύτερο πιο στρογγυλεμένο που μένει και αυτό στο συρτάρι. Η παρέμβαση είναι οφθαλμοφανής».
«Το να είναι δεύτερη μάνα του κ. Τζανακόπουλου και να είναι ΣΥΡΙΖΑ είναι αναφαίρετο δικαίωμα της κυρίας Παπασπύρου. Όταν, όμως, είναι στο γραφείο της, πρέπει να είναι Γενική Επιθεωρήτρια και τίποτα άλλο» συνέχισε την κριτική του για την υπόθεση αυτή ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Όσον αφορά την υπόθεση Novartis ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι μετά τη συζήτηση της Τετάρτης στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας «απέτυχε» να πείσει τους πολίτες ότι «εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τα δεινά που περνούν, γιατί είμαστε "πιασμένοι" πολιτικοί».
«Δεν βρέθηκε ένας του ΣΥΡΙΖΑ να εκφράσει μια κατηγορία προς κάποιον από τους δέκα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και χαρακτήρισε «όχι μικρή κωλοτούμπα» την κίνηση του πρωθυπουργού στην ομιλία του να διευκρινίσει ότι μιλά για πολιτικές και όχι για ποινικές ευθύνες.
«Εμένα η Ελβετία μου έχει απαγορέψει την είσοδο στο έδαφός της για όσα έχω κάνει στη Novartis» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και ξεκαθάρισε: «Θέλω να δικαστώ, δεν θέλω να μου μεινει η ρετσινιά, θα αποποιηθώ της παραγραφής».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O υπουργός Άμυνας διαβεβαίωσε ότι η Κύπρος είναι ασφαλής από αέρος
Στην ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι η Ισπανία «εξοπλίζει την Τουρκία»
Ο δήμος Θεσσαλονίκης απορρίπτει το αίτημα για δημοψήφισμα για τη ΔΕΘ για τυπικούς λόγους
Δεν δημιουργείται η εκλογική περιφέρεια Αποδήμων
Συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων έφθασε στο νησί για επιτήρηση Κύπρου και Ανατολικής Μεσογείου
Σχετικά με τη βία κατά των γυναικών
Επανέναρξη λειτουργίας του ΣτΕ στο Αρσάκειο Μέγαρο μετά την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου
Tα δυο στελέχη εξέδωσαν κοινή δήλωση
Με τροπολογία Λιβάνιου η τριεδρική περιφέρεια αποδήμων θα ισχύσει 18 μήνες μετά τις επόμενες εκλογές
Ένοχοι και σε δεύτερο βαθμό οι 42 κατηγορούμενοι
Χάρης Δούκας: «Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η έμφυλη ισότητα αποτελεί σταθερή προτεραιότητά μας»
Έκτακτα μέτρα και παροχές roaming για τους πολίτες που βρίσκονται σε χώρες του Κόλπου και της ευρύτερης περιοχής
«Μην μας δηλητηριάσετε» φώναξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Γιάννης Παπαχρήστου, και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, παρουσίασαν τον απολογισμό και τις στρατηγικές προτεραιότητες
«Η αποστολή στην Κύπρο είναι αμυντική και ειρηνική», είπε μεταξύ άλλων
Καλώς ή κακώς η ελληνική παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο είναι μονόδρομος. Κι από τους τρόπους παρουσίας, το να στέλνεις φρεγάτες για να προστατεύσεις την Κύπρο είναι μάλλον ο προτιμότερος
Για συνεργεία στην ανθρωποκτονία Φύσσα κρίθηκαν ένοχοι 15 κατηγορούμενοι
Μια συζήτηση για όλα με τη βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθηνών και πρώην γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας
«Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Πολάκης δεν θα παρέμενε ούτε λεπτό», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους μέρα και νύχτα, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα», τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας στο Reuters
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.