Πολιτικη & Οικονομια

Ο Ευ. Αντώναρος παρακολούθησε από το θεωρείο την ομιλία Τσίπρα στους Βουλευτές

Χειροκρότησε όταν πρωθυπουργός μίλησε για το παλιό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
antonaros_tsipras.jpg
Δεν άντεξε κρυμμένος πίσω από την κουπαστή και σηκώθηκε λίγο να ξεμουδιάσει και να χειροκροτήσει ο Ευάγγελος Αντώναρος. Όμως ο φακός παραμόνευε...

Ενώ ακόμα δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος από την πρόσφατη διαγραφή του, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή –ευρύτερα γνωστός ως «κύκλος»- έκανε μια αιφνιδιαστική κίνηση με έντονη πολιτική σημασία που αναμένεται να συζητηθεί.

Συγκεκριμένα, ο νεοδημοκράτης που ύμνησε τον Αλέξη Τσίπρα περισσότερο και από τους ίδιους του τους βουλευτές, παρακολούθησε την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινοβουλευτική του ομάδα με θέμα το σκάνδαλο Novartis και τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος προσπάθησε, όσο γινόταν, να περάσει απαρατήρητος κρυμένος την περισσότερη ώρα πίσω από το μπαλκόνι του εξώστη. Όμως, όταν ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για την παραδειγματική τιμωρία του Άδωνι Γεωργιάδη, σηκώθηκε σαν ελατήριο και άρχισε να χειροκροτάει.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης όταν οι δημοσιογράφοι πλησίασαν τον Ευάγγελο Αντώναρο για να του πάρουν μια δήλωση, εκείνος απέφυγε να δώσει οποιονδήποτε συμβολισμό στην παρουσία του εκεί και επέμεινε ότι παραμένει πιστός σε όποιο κόμμα είναι υπέρ των διορισμών και εναντίον του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. 


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ