Πολιτικη & Οικονομια

Δημήτρης Καμμένος για Παπαδημούλη: Ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ για να φέρει τη ρήξη και γλείφει τους Γερμαναράδες

Νέα σφοδρά πυρά εναντίον του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Καμμένος: Ο «πολιτικός ρουφιάνος» Παπαδημούλης γλύφει τους Γερμαναράδες

Νέα σφοδρά πυρά εναντίον του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Αφού υπενθύμισε ότι ο κ. Παπαδημούλησε «κατέδωσε» την Εύα Καϊλή με έγγραφο που έστειλε σε ευρωβουλευτές μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης γράφοντας ότι συμμετείχε σε «ακροδεξιό συλλαλητήριο», ο κ. Καμμένος είπε το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ ότι «προχθές στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την πράξη του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ».

«Ο ρουφιάνος Παπαδημούλης βρήκε άλλον ρουφιάνο μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες» παρατήρησε ο κ. Καμμένος επιμένοντας στον χαρακτηρισμό «πολιτικός ρουφιάνος» για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να μας πει ποιος του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Αν μας πει ποιος το είπε θα απαλλαγεί από τη μισή κατηγορία και θα είναι μόνο ρουφιάνος των ευρωβουλευτών. Ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ για να φέρει τη ρήξη και γλείφει τους Γερμαναράδες» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τον κ. Παπαδημούλη ότι ουσιαστικά επιδιώκει τη διάσπαση της συγκυβέρνησης και τον κάλεσε να αποκαλύψει από ποιόν έχει τις πληροφορίες ότι ο Δημήτρης Καμμένος δέχτηκε πιέσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

«Αν δεν μας δώσει το όνομα θα είναι ένας δειλός άντρας» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος. Δήλωσε μάλιστα πως αν ισχύουν αυτά που λέει ο κ Παπαδημούλης, τότε αυτό σημαίνει ότι υπάρχει διαρροή μέσα στο κόμμα του και το άτομο που κάνει τις διαρροές αυτές θα πρέπει να περάσει από πειθαρχικό και ενδεχομένως να απομακρυνθεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ