Πολιτικη & Οικονομια

Γ. Μαυρωτάς: Τριμελής επιτροπή με πέντε μέλη γίνεται; Με ΣΥΡΙΖΑ γίνεται!

«Ευκλείδεια γεωμετρία» και αριθμητικά παράδοξα σε απόφαση του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Γαβρόγλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mavrotas234234324.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τριμελής επιτροπή αξιολόγησης και μοριοδότησης των τυπικών προσόντων του υποψήφιου και εποπτικού εκπαιδευτικού προσωπικού και των στελεχών για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία και τα Σχολεία Διεθνών Οργανισμών συγκροτείται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου. Η απόφαση δημοσιεύεται και σε ΦΕΚ. Μέχρι εδώ, καλά. «Υπάρχει ανάγκη και πρέπει να καλυφθεί» θα σκεφτεί κάποιος καλοπροαίρετα. Μόνο που αν απαριθμήσει κάποιος τα μέλη που κατονομάζονται από κάτω, διαπιστώνει με έκπληξη ότι είναι ΠΕΝΤΕ.

Αριθμητικό λάθος; Μια γρήγορη ματιά στη συνέχεια της απόφασης αρκεί για να διαπιστώσει κάποιος ότι συγκροτείται και μια πενταμελής επιτροπή με 8 μέλη και άλλη μια τριμελής με 4 μέλη.

mavrotas23423.jpg

Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα με μήνυμά του στο Twitter ο Γιώργος Μαυρωτάς, τομεάρχης Παιδείας του Ποταμιού, «όπως έλεγε και ο Ευκλείδης: Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη».

 

 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Βαμβακούλας, εκτός από πολύ καλός παίκτης, ήταν και φοβερός ατακαδόρος. Μία από τις φράσεις που είπε και έχουν μείνει είναι και το: «Να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή με 5-6 άτομα».                     

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ