- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
ΑΑΔΕ: Τέσσερις υπερτυχεροί κέρδισαν 3.000 ευρώ στην λοταρία αποδείξεων
Κι άλλοι 29 από 2.000 ευρώ - Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι
Συνολικά 10.963 φορολογούμενοι κέρδισαν από τουλάχιστον 1.000 ευρώ στις 11 κληρώσεις που πραγματοποίησε το Υπουργείο Οικονομικών. Οι λαχνοί που μπήκαν στην κληρωτίδα (11,315 δις), προέκυψαν από συναλλαγές με κάρτες (χρεωστικές, πιστωτικές) και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών για τους μήνες από Ιανουάριο έως και Νοέμβριο του 2016.
Ανάμεσα τους τυχερούς, όμως, υπήρξαν και 33 οι οποίοι διαπίστωσαν με έκπληξη πώς ήταν ακόμα πιο... τυχεροί. Ειδικότερα, 4 εξ αυτών κερδίζουν από 3.000 ευρώ καθώς λαχνοί τους βγήκαν σε τρεις διαφορετικές κληρώσεις, ενώ 29 ακόμη φορολογούμενοι θα δουν 2.000 ευρώ να πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει στο Taxis, καθώς λαχνοί τους κέρδισαν σε δύο διαφορετικές κληρώσεις.
Οι υπόλοιποι 10.930 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τους νικητές και να ενημερωθείτε για το πόσους λαχνούς έχετε, καθώς και για σημαντικά tips που αφορούν στις κληρώσεις του ΥΠΟΙΚ.
Υπενθυμίζεται πως:
-
Η πληρωμή των τυχερών θα γίνει στις 29 Δεκεμβρίου 2017.
-
Απαραίτητη προϋπόθεση για την πληρωμή είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στο δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet - «Ο λογαριασμός μου» - Δήλωση Λογαριασμού - ΙΒΑΝ.
-
Η κλήρωση για τις αποδείξεις Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μετά τις 20 Ιανουαρίου 2018, όπως προβλέπει η σχετική απόφαση.
- Οι φορολογούμενοι που κέρδισαν, έχουν ειδοποιηθεί ήδη με μήνυμα στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (e-mail) και στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Taxis (εφόσον είναι πιστοποιημένοι).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.