Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Εύχομαι να μη δω τον κ. Καμμένο στη φυλακή

Πυρά κατά Τσίπρα, Καμμένου, Πολάκη και Δούρου εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
16023546.jpg
φωτό: ΑΠΕ (αρχείο)

Πυρά κατά Τσίπρα, Καμμένου, Πολάκη και Δούρου εξαπολύει ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει πως το κόμμα του θα κάνει «εξεταστική για τον Πολάκη και τον Ξανθό» και χαρακτηρίζει τον πρώτο «το πραγματικό πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα». Εμφανίζεται δε κατηγορηματικός πως δεν υπήρξε καμία εμπλοκή υπουργού στην υπόθεση Novartis.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει πως εύχεται να μη δει τον «κ. Καμμένο στη φυλακή» και απαντώντας σε ερώτηση για αυτό που «θεωρεί το πλέον επιλήψιμο από όσα αποκαλύφθηκαν μέχρι τώρα για τη συμφωνία πώλησης 300.000 βλημάτων στη Σαουδική Αραβία» λέει:  «Το πιο εξωφρενικό και το πιο ενοχοποιητικό για τον κ. Καμμένο είναι ότι, ενώ ήρθε στη Βουλή και δήθεν μας ενημέρωσε για τη διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, τελικά, προφανώς με δόλο, μας παραπλάνησε, καθώς δεν ανέφερε απολύτως τίποτα για τον κ. Β. Παπαδόπουλο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY