- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στις 12 Νοεμβρίου οι εκλογές για την Κεντροαριστερά
Σύμβουλος διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Οι εταιρίες που έχουν αναλάβει το έργο της διεξαγωγής της online ψηφοφορίας για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα διαβεβαίωσαν σήμερα, Δευτέρα, τον καθηγητή Ν. Κ. Αλιβιζάτο ότι το επιθυμητό επίπεδο ασφάλειας επιτυγχάνεται αν η εκλογή πραγματοποιηθεί μετά τις 10 Νοεμβρίου 2017. Κατόπιν αυτού, η διεξαγωγή του 1ου γύρου της εκλογής μετατίθεται για τις 12 Νοεμβρίου και του 2ου, αν χρειασθεί, για τις 19 Νοεμβρίου 2017.
Υπενθυμίζεται, από το γραφείο του κ. Αλιβιζάτου, ότι, έως το τέλος του έτους, δεν υπάρχουν εναλλακτικές δυνατότητες για την πραγματοποίηση της ψηφοφορίας, είτε λόγω των εκλογών των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας (26.11 και 3.12.2017), είτε λόγω συνεδρίων άλλων πολιτικών φορέων (17.12.2017). Ειδικά στην Αθήνα, πάντως, και για τον 1ο γύρο (12.11.2017),αποφασίσθηκε μεταξύ άλλων να παραταθεί το ωράριο της ψηφοφορίας, ώστε να διευκολυνθεί η προσέλευση αθλητών που επιθυμούν να ψηφίσουν, αλλά και όσων, λόγω του διεθνούς Μαραθωνίου, δυσκολευθούν στις μετακινήσεις τους.
Διευκρινίζεται, τέλος, ότι η προετοιμασία της ψηφοφορίας συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς σε όλη την επικράτεια, καθώς πολλοί εθελοντές δηλώνουν πρόθυμοι να συνδράμουν (dpekloges.gr). Για την υποστήριξη, πάντως, της Επιτροπής σε οργανωτικά ζητήματα, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, τ. Υπουργός, δέχθηκε να τη συνδράμειως Σύμβουλος σε ζητήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.