- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απαγόρευσαν τα ταξί του «taxibeat» στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας
Επι ποδός η τροχαία για να συλλάβει τους παραβάτες «σταρταπάκηδες»
Σαφάρι με μπλόκα σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης έχει εξαπολύσει από το πρωί η τροχαία προκειμένου να καθαρίσει μια και καλή τους δρόμους από όσους επιμένουν να βρίσκουν πελάτες μέσω εφαρμογών στο κινητό και να τους παραδώσει ξανά ελεύθερους στον πρόεδρο του ΣΑΤΑ Θύμιο Λυμπερόπουλο και στους πατροπαράδοτους τρόπους αναζήτησης ταξί μέσω της κραυγής προορισμού με ταυτόχρονη έξοδο στη μεσαία λωρίδα.
«Αυτά τα «μηχανήματα του διαβόλου, τα κινητά, μέσω των φλώρικων εφαρμογών τους μας κάνουν να χάσουμε την ταυτότητά μας εν ονόματι της δήθεν σύγχρονης επιχειρηματικότητας και αποτελούν ένα σχέδιο κατά του Ελληνισμού», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση το υπουργείο Μεταφορών, ενώ ο Χρήστος Σπίρτζης, όταν ρωτήθηκε σχετικά ανέφερε: «Στα τσακίδια Beat. Να μην στεριώσεις πουθενά».
Σε έντονους τόνους ήταν και η ανακοίνωση του Θύμιου Λυμπερόπουλου: «Αυτές οι εφαρμογές της φιλελέδικης επιχειρηματικότητας επιτρέπουν στους πελάτες να αξιολογούν τις υπηρεσίες του οδηγού», ανέφερε αγανακτισμένος. «Δηλαδή παραβιάζει τα κεκτημένα του κλάδου όπως οι διπλομισθώσεις και η μετάδοση γνώσης μέσω της ψιλοκουβέντας». Και ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ κατέληξε: «Σιγά μη μας υποχρεώσουν οι μενουμευρώπηδες να πλενόμαστε κιόλας. Αυτά εκεί που ξέρουν, όχι εδώ, στην Ελλάδα. Αν γίνει κάτι τέτοιο, θα χυθεί αίμα, σας το λέω...».
Παράλληλα, στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου για να προχωρήσει η επένδυση στο Ελληνικό, αποφασίστηκε η τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης, προκειμένου να αναλάβει αποκλειστικά ο Θύμιος Λυμπερόπουλος όλες τις πιάτσες ταξί του έργου, καθώς όπως φαίνεται είναι ο μόνος στην Ελλάδα που δεν του φέρνει κανείς αντίρρηση, άρα ούτε και οι αρχαιολόγοι.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέσσερα F-16 στην Κύπρο, για ενίσχυση της άμυνας- Μετάβαση Δένδια και Α/ ΓΕΕΘΑ στη Λευκωσία
Παγωμένα κονδύλια και βέτο, η δοκιμασία των ευρωπαϊκών αξιών
Όσα είπε στο Face2Face και την Κατερίνα Παναγοπούλου για την πολιτική επικαιρότητα και τις προσωπικές στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της
Διυπουργική πρωτοβουλία για ταχύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και απλούστευση διαδικασιών
Διακοπή ενός μήνα στα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διπλασιάσει τις τιμές φυσικού αερίου στην Ευρώπη
Tα συστήματα που έχουν οι ελληνικές φρεγάτες
Συνεχής ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις πρεσβείες και τα προξενεία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.