- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Γρίπες, γουρούνια, δολοφόνοι
Ανησυχία επικρατεί στη διεθνή κοινότητα, λόγω της έξαρσης της γρίπης των χοίρων.
Ανησυχία επικρατεί στη διεθνή κοινότητα, λόγω της έξαρσης της γρίπης των χοίρων. Το Υπουργείο Υγείας, ωστόσο, διαβεβαιώνει ότι υπάρχει επάρκεια ράντζων, διαδρόμων και προαυλίων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε έκτακτη κατάσταση. Ταυτόχρονα, οι υπηρεσίες υγείας έχουν ανακοινώσει τα μέτρα προστασίας από τον ιό, βασικότερο των οποίων είναι να αποφύγει κανείς να αρρωστήσει ή, εναλλακτικά, να βράσει προηγουμένως τον ιό στους 70 βαθμούς. Τα συμπτώματα μοιάζουν με της κανονικής γρίπης, μόνο που επηρεάζουν και τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών. Σε περίπτωση που κρούσματα ασθένειας εκδηλωθούν στη χώρα, δέκα υπερτυχεροί θα επιλεγούν με κλήρωση για δωρεάν νοσηλεία, ενώ άλλοι 200 θα κερδίσουν θερμόμετρα, κομπρέσες, τσάι του βουνού, τηλεοράσεις 18 ιντσών και πολλά άλλα πλούσια δώρα.
Παράλληλα ξεκινάει εκστρατεία καθησυχασμού της κοινής γνώμης μέσω της τηλεόρασης, η οποία ετοιμάζει εκτεταμένα αφιερώματα στην επιδημία πανούκλας του Μεσαίωνα και σε άλλες ανθρωπιστικές καταστροφές. Ο ΣΚΑΪ μάλιστα έχει εξαγγείλει δημοψήφισμα μεταξύ των ακροατών για τις εκατό μεγαλύτερες επιδημίες της Ελλάδας, όπου μέχρι στιγμής προηγούνται ο Μέγας Αλέξανδρος, η ισπανική γρίπη του 1913 και ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Τα τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονται σε επιφυλακή για το πρώτο κρούσμα, για το οποίο θα μας ενημερώσουν σε έκτακτο δελτίο, με μουσική επένδυση από τον «Εξορκιστή».
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης ανακοινώθηκε αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης κατά 2 χρόνια, έκτακτη οικονομική ενίσχυση στις τράπεζες ύψους 10 δις ευρώ και παραγραφή όλων των υποθέσεων σκανδάλων στα οποία εμπλέκονται μέλη της κυβέρνησης. Εάν ο ιός της γρίπης εκδηλωθεί σε κουκουλοφόρο θα τιμωρείται με πολύ αυστηρότερες ποινές, που φτάνουν έως και δέκα χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή. Ο εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, καθηγητής Ντεπόν Αναβραζόν, επεσήμανε πάντως τον κίνδυνο να διασταυρωθεί η γρίπη των γουρουνιών με τη γρίπη των πουλερικών και να μεταλλαχθεί στη γρίπη των γουναρικών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.