Στο νεοκλασικό του Άκη στην Αρεοπαγίτου μεταφέρονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
«Το κτίριο είναι κομμάτι της ελληνικής πολιτικής ιστορίας» δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας
Οι υπογραφές έπεσαν. Και ο πρώην υπουργός Άμυνας, συνδέεται πλέον όχι μόνο ιδεολογικά αλλά και πρακτικά με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού στο εξής το περιβόητο κτίριο επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα φιλοξενεί το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Όπως φαίνεται, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με τον Άκη Τσοχατζόπουλο για να νοικιάσει το νεοκλασικό του, αφού ήδη έχουν τοποθετηθεί οι επιγραφές και έχουν γίνει οι απαραίτητες μετασκευές. Όμως η μετακόμιση από την Κουμουνδούρου παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό. Μέχρι που σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Άκης Τσοχατζόπουλος, έδωσαν τα χέρια μπροστά στους φωτογράφους.
Όπως αναφέρει το non paper που διένειμε το Μέγαρο Μαξίμου, «το συγκεκριμένο κτίριο αποτελεί κομμάτι της ελληνικής πολιτικής ιστορίας και συμβολίζει την ανάγκη του πολιτικού να καλυτερεύσει τις ζωές των πολιτών». Τονίζει μάλιστα ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ένας άνθρωπος που καταδικάστηκε από την δικαιοσύνη που ελέγχει η διαπλοκή, στην πραγματικότητα είναι ένας αγωνιστής που κατάλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο μετερίζι που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα ξανά στην ευημερία, όπως έκαναν παλιότερα το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή».
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να μην αλλάξει τίποτα στην εσωτερική διακόσμηση - ειδικά τα πολύτιμα κορδόνια για τις κουρτίνες. Τέλος, όπως όλα δείχνουν, τον ρόλο του επικεφαλής του υπηρετικού προσωπικού θα αναλάβει ο Φώτης Κουβέλης.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.