- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ανδρ. Παπαδόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ για Καμμένο: «Υπερασπίζονται ένα πολιτικό σκουπίδι και αυτοεξευτελίζονται»
Σχετική ανάρτηση στο facebook
Με ανάρτησή του στα social media ο δημοσιογράφος στα «Παραπολιτικά» και την «Ελευθερία του Τύπου» και άλλοτε εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος εξαπολύει, εμμέσως, επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο.
Μάλιστα, ο Ανδ. Παπαδόπουλος φωτογραφίζει, χωρίς να τον ονοματίζει, ως «πολιτικό σκουπίδι» τον Π. Καμμένο και απευθυνόμενος στους ΣΥΡΙΖΑίους επισημαίνει: «Φτύνουν το παρελθόν τους και υπερασπίζονται ένα πολιτικό σκουπίδι. Βρίσκουν αστεία επιχειρήματα για να υπερασπιστούν τον υπόκοσμο…. ευελπιστώ ότι-κάποιοι- δεν θα συνεχίσουν να αυτοεξευτελίζονται για μια καρέκλα. Κάποια τσίπα θα τους έχει απομείνει».
Ολόκληρη η ανάρτηση στο facebook:
«Ένα μεγάλο διάστημα της ζωής μου το έχω περάσει πληρως ταυτισμένος με τον Συνασπισμό και τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί ήταν οι περισσότεροι φίλοι μου, εκεί και τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα, εκεί οι άνθρωποι που θαύμαζα! Οι δρόμοι μας χώρισαν το 2010. Πίστευα, ωστόσο, πως ανεξάρτητα από τις επιμέρους πολιτικές διαφωνίες θα είχε διατηρηθεί ένας κώδικας κοινών αξιών που μας ένωνε για πολλά χρόνια.
Ειλικρινά, μετά και τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, αδυνατώ να πιστέψω πως άνθρωποι που γνώριζα τόσο καλα, προκειμένου να κρατηθούν στην καρέκλα της εξουσίας φτύνουν το παρελθόν τους και υπερασπίζονται ένα πολιτικό σκουπίδι. Βρίσκουν αστεία επιχειρήματα για να υπερασπιστούν τον υπόκοσμο.
Επειδή φαίνεται ότι το κουβάρι των αποκαλύψεων τώρα αρχίζει σιγά-σιγά να ξετυλίγεται, ευελπιστώ ότι-κάποιοι- δεν θα συνεχίσουν να αυτοεξευτελίζονται για μια καρέκλα. Κάποια τσιπα θα τους έχει απομείνει».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tο όφελος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
«Τέλος η αντιδικία του κράτους με τον πόνο του πολίτη»
Κεντρικό μήνυμα η ανάγκη ευρωπαϊκής στήριξης για την ανθρώπινη παραμονή στις ακριτικές περιοχές
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φαίνεται να είναι οι πιο ευάλωτες
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σοφία Ζαχαράκη: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια καλή πράξη. Είναι αξία, είναι στάση ζωής»
Τι αναφέρει σε παραγγελία του προς τους εισαγγελείς της χώρας
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.