- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Ανδρ. Παπαδόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ για Καμμένο: «Υπερασπίζονται ένα πολιτικό σκουπίδι και αυτοεξευτελίζονται»
Σχετική ανάρτηση στο facebook


Με ανάρτησή του στα social media ο δημοσιογράφος στα «Παραπολιτικά» και την «Ελευθερία του Τύπου» και άλλοτε εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος εξαπολύει, εμμέσως, επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένο.
Μάλιστα, ο Ανδ. Παπαδόπουλος φωτογραφίζει, χωρίς να τον ονοματίζει, ως «πολιτικό σκουπίδι» τον Π. Καμμένο και απευθυνόμενος στους ΣΥΡΙΖΑίους επισημαίνει: «Φτύνουν το παρελθόν τους και υπερασπίζονται ένα πολιτικό σκουπίδι. Βρίσκουν αστεία επιχειρήματα για να υπερασπιστούν τον υπόκοσμο…. ευελπιστώ ότι-κάποιοι- δεν θα συνεχίσουν να αυτοεξευτελίζονται για μια καρέκλα. Κάποια τσίπα θα τους έχει απομείνει».
Ολόκληρη η ανάρτηση στο facebook:
«Ένα μεγάλο διάστημα της ζωής μου το έχω περάσει πληρως ταυτισμένος με τον Συνασπισμό και τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί ήταν οι περισσότεροι φίλοι μου, εκεί και τα πρώτα επαγγελματικά μου βήματα, εκεί οι άνθρωποι που θαύμαζα! Οι δρόμοι μας χώρισαν το 2010. Πίστευα, ωστόσο, πως ανεξάρτητα από τις επιμέρους πολιτικές διαφωνίες θα είχε διατηρηθεί ένας κώδικας κοινών αξιών που μας ένωνε για πολλά χρόνια.
Ειλικρινά, μετά και τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, αδυνατώ να πιστέψω πως άνθρωποι που γνώριζα τόσο καλα, προκειμένου να κρατηθούν στην καρέκλα της εξουσίας φτύνουν το παρελθόν τους και υπερασπίζονται ένα πολιτικό σκουπίδι. Βρίσκουν αστεία επιχειρήματα για να υπερασπιστούν τον υπόκοσμο.
Επειδή φαίνεται ότι το κουβάρι των αποκαλύψεων τώρα αρχίζει σιγά-σιγά να ξετυλίγεται, ευελπιστώ ότι-κάποιοι- δεν θα συνεχίσουν να αυτοεξευτελίζονται για μια καρέκλα. Κάποια τσιπα θα τους έχει απομείνει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
«Επιβεβλημένο να πάμε κάποια στιγμή σε bonus γιατρών – Θα αλλάξει δραστικά η εμπειρία της εφημερίας»
Εύθραυστα και ελαττωματικά καθεστώτα ανάμεσα στην απολυταρχία και στη δημοκρατία
Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τις τροπολογίες
Ποιες θα τεθούν άμεσα σε εφαρμογή
Στην 21η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης είδαν εκδήλωση με θέμα σχετικό με το Ισραήλ και είπαν να ξεδιπλώσουν το επαναστατικό ταπεραμέντο τους. Και να εκδηλώσουν τον δομικό αντισημιτισμό τους.
Οι συναντήσεις στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου Υπουργών Πολιτισμού της ΕΕ
«Και βέβαια τον τελικό λόγο για όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν τον έχει Δικαιοσύνη» σημείωσε ο πρωθυπουργός
«Θα υπάρχει κράτηση, η οποία όμως θα είναι πια πιο αυστηρή»
Η απόφαση του δικαστηρίου
Το πόρισμα του ΕΜΠ σίγουρα θα αποδυναμώσει όσους χρησιμοποιούν τις θεωρίες συνωμοσίας για να πετύχουν σκοπούς που έχουν τόση σχέση με τη δικαιοσύνη και την ασφάλεια στις μεταφορές όση ένα ψάρι με ένα ποδήλατο
Η νέα δικογραφία στρέφεται κατά των Κυριάκου Μητσοτάκη, Χρήστου Σταϊκούρα, Βασίλη Οικονόμου και Νίκου Ταχιάου
Τι ισχύει για όσους έχουν ξεκινήσει ήδη εργασίες
Πώς σχολίασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης το πόρισμα του ΕΜΠ
Πού υποβάλλετε την αίτησή σας
Ο βουλευτής της ΝΔ για την επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία όπου διαμένει
Ο βουλευτής της ΝΔ επιβεβαίωσε την είδηση
Ο πρωθυπουργός παρέλαβε το βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας
Στον όγδοο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης η βουλευτής της Νέας Αριστεράς
Μια από τις χειρότερες δικαστικές πλάνες στην ιστορία της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.