- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται την Ακριβοπούλου για την ανάρτηση με τον Κ. Μητσοτάκη
«Πρωτοφανές για ένα κόμμα να ζητά την απόλυση δημοσιογράφου»
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μέτα την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για την ανάρτηση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ Κατερίνας Ακριβοπούλου, η οποία ανέβασε στο facebook μια φωτογραφία (προϊόν photoshop) με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως επαίτη να ζητάει εκλογές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται στην ανακοίνωσή του την δημοσιογράφο της ΕΡΤ και σημειώνει: «Είναι πρωτοφανές για ένα κόμμα να ζητά, μέσω ανακοίνωσης, την απόλυση δημοσιογράφου, και μάλιστα για ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η νοοτροπία της φίμωσης και της λογοκρισίας της αντίθετης άποψης, με κορυφαία πράξη το επαίσχυντο "μαύρο" στην ΕΡΤ παραμένει βαθιά ριζωμένη αντίληψη για το κόμμα της ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, όσο κι αν ορκίζεται, κατά τα άλλα, στον φιλελευθερισμό».
Η ανακοίνωση της ΝΔ
«Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. “Αίθουσα Σύνταξης”, Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
Και συνεχίζει ως εξής: «Το έκανε, για άλλη μια φορά, σήμερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Φροντίζει, καθημερινά, να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα.
Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της Κυβέρνησης. Αν η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της».
Το επίμαχο ποστ, το οποίο η Ακριβοπούλου κατέβασε μετά τις αντιδράσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4,8 χιλιόμετρα υπόγειας διαδρομής προστίθενται στο ενιαίο δίκτυο
«Εξέχων ζωγράφος και λεπταίσθητος ποιητής»
«Δεν θέλουμε να έχουμε ανεμογεννήτριες στην Αττική», δηλώνει ο υπουργός Περιβάλλοντος
Το σχέδιο ΝΔ και ΕΛ.ΑΣ που καλείται να ματαιώσει
Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής
6 νέα έργα σε Βύρωνα, Ελευσίνα, Μοσχάτο-Ταύρο, Μέγαρα, Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα και Καισαριανή
Συζητήθηκε το ζήτημα της τρομοκρατίας και η ανάγκη να υπάρξει αποφασιστική στάση απέναντι στο φαινόμενο
«Δεν θα στείλουμε τον λογαριασμό στα παιδιά μας»
Ο υπουργός αναφέρθηκε στα σχόλια του ηθοποιού προς το πρόσωπό του με αφορμή την υπόθεση Marfin
«Η κυβέρνηση θα κατευθύνει τους πόρους στο σύνολο της κοινωνίας»
Η παραίτησή του έγινε δεκτή και η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
Η κυβέρνηση μιλά για μεταρρυθμίσεις αλλά περιορίζεται στα μερεμέτια
Οι εκλογές της αποδόμησης και ο κίνδυνος της ακυβερνησίας
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Ο Αλέξης Τσίπρας, η κεντροαριστερά και η νέα συσκευασία ενός παλιού πολιτικού προϊόντος
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται πρώτοι τα χρήματά τους από τον ΕΦΚΑ
Η εξέλιξη του «μέσου όρου» και η ανάδυση μιας νέας, συμφιλιωτικής παράταξης
Από τα lockers μέχρι το EduPlan.AI
Το πραγματικό ΑΕΠ αντί για 7 μονάδες αυξήθηκε κατά 11 και οι θέσεις απασχόλησης από 200.000 έφτασαν τις 550.000, αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας
Έως 1.939 ευρώ τον μήνα για προσωπική βοήθεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.