- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παρατάξεις της ΕΣΗΕΑ ζητούν με ανακοινώσεις τους την καθαίρεση Φιλιππάκη
«Είναι θλιβερό και αποκρουστικό να επικροτεί την τρομοκρατική επίθεση»
Δύο παρατάξεις της ΕΣΗΕΑ ζητούν την καθαίρεση του Γιώργου Φιλιππάκη από την θέση του ειδικού γραμματεία της ένωσης, μετά την ανάρτηση που προκάλεσε σάλο.
Ανακοίνωση από Ανοιχτά ΜΜΕ-Νέα αρχή
«Στη διαδικτυακή εποχή μας οι αναρτήσεις στα social media, ιδιαίτερα ανθρώπων που κατέχουν δημόσιες θέσεις, όπως είναι και οι συνδικαλιστικές θέσεις και αξιώματα, επέχουν θέση αρθρογραφίας.
Τούτου δοθέντος η προχθεσινή ανάρτηση του μέλους του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και Ειδικού Γραμματέα Γ. Φιλιππάκη στο Facebook, με την οποία επέχαιρε για την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λ. Παπαδήμου και, παράλληλα, καλούσε σε βίαιες και εγκληματικές ενέργειες και εναντίον άλλων δημόσιων προσώπων, προξένησε κατάπληξη και οργή.
Καλούμε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ να καταδικάσει δημόσια τον Γ. Φιλιππάκη και, παρότι είμαστε λίγες μέρες πριν τις εκλογές, να τον καθαιρέσει πάραυτα από τη θέση του Ειδικού Γραμματέα.
Η εξέταση της περαιτέρω θέσης του στην Ένωση, ας αφεθεί στην επόμενη διοίκηση.
Για την Προσωρινή Επιτροπή
Σίσσυ Αλωνιστιώτου, Νίκος Αμανίτης, Θανάσης Γεωργακόπουλος, Μαρία Γεωργίου Ηλίας Κανέλλης, Μαρία Κοζάκου, Νόνη Καραγιάννη, Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, Ξένια Κουναλάκη Μιχάλης Κυριακίδης, Πάσχος Μανδραβέλης, Αντώνης Πανούτσος, Πάνος Παπαδόπουλος, Τέτα Παπαδοπούλου, Σήφης Πολυμίλης, Πέτρος Παπασαραντόπουλος, Τάκης Σπηλιόπουλος, Κώστας Τσαούσης, Κική Τσιλιγγερίδου, Δημήτρης Χατζηδημητρίου».
Η ανακοίνωση της παράταξης «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι»:
«Είναι θλιβερό και αποκρουστικό ο ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Γιώργος Φιλιππάκης να επικροτεί την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του Λ. Παπαδήμου. Προφανώς ο κ. Φιλιππάκης θέλοντας να παραστήσει τον «επαναστάτη» έχει «ξεχάσει» ότι σήμερα το πολίτευμα στη χώρα μας είναι η Δημοκρατία και στη Δημοκρατία τέτοιες δηλώσεις μίσους δεν έχουν καμία θέση. Ξεχνάει ακόμη ο προκλητικός κος Φιλιππακης, πως οι δημοσιογράφοι Παύλος Μπακογιάννης και Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονήθηκαν από τρομοκρατικές οργανώσεις. Δεν γνωρίζει άραγε ότι δεκάδες συνάδελφοι μας δημοσιογράφοι έχουν στοχοποιηθεί και απειληθεί; Αν αυτή η δήλωση δεν είναι… «απώλεια μνήμης» είναι όνειδος γι αυτόν και την απερχόμενη πλειοψηφία του ΔΣ της Ενωσης Συντακτών!
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, 27/5/2017».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέσσερα F-16 στην Κύπρο, για ενίσχυση της άμυνας- Μετάβαση Δένδια και Α/ ΓΕΕΘΑ στη Λευκωσία
Παγωμένα κονδύλια και βέτο, η δοκιμασία των ευρωπαϊκών αξιών
Όσα είπε στο Face2Face και την Κατερίνα Παναγοπούλου για την πολιτική επικαιρότητα και τις προσωπικές στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της
Διυπουργική πρωτοβουλία για ταχύτερη εξυπηρέτηση πολιτών και απλούστευση διαδικασιών
Διακοπή ενός μήνα στα Στενά του Ορμούζ μπορεί να διπλασιάσει τις τιμές φυσικού αερίου στην Ευρώπη
Tα συστήματα που έχουν οι ελληνικές φρεγάτες
Συνεχής ενημέρωση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών από τον Γιώργο Γεραπετρίτη
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τις πρεσβείες και τα προξενεία για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Τι αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Βελτιώνονται οι υποδομές πρόσβασης για όσους επισκέπτες αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα
Σπεύδουν δύο ελληνικές φρεγάτες στην Κύπρο
Παρακαλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών
Το εθνικό πρόγραμμα υλοποιείται από το υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την UNICEF
Συνολικά 325 πλοία ελληνικών συμφερόντων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή
Πιο «ψύχραιμη» αντίδραση στην Ευρώπη
H Περιφέρεια υλοποιεί σειρά έργων υποδομής που ωφελούν περισσότερους από 600.000 κατοίκους
Παπαστεργίου: Στρατηγική επένδυση εθνικής σημασίας
Θυσιάζονται τα ψήγματα αλήθειας στον βωμό της υπεραπλούστευσης της πραγματικότητας
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Ιράν και τη Μέση Ανατολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.