- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπέτυ Μπαζιάνα σε Κριστίν Λαγκάρντ: Κάνε κάτι για το χρέος
Τα λόγια της συντρόφου του πρωθυπουργού στην επικεφαλής του ΔΝΤ
Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν και πάλι στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στο δεύτερο ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στην Κίνα. Όταν το πρωθυπουργικό ζεύγος βρέθηκε στην Όπερα του Πεκίνου, η Μπέτυ Μπαζιάνα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.
«Είσαι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα» είπε η Μπέτυ Μπαζιάνα στην Κριστίν Λαγκάρντ, σύμφωνα με τη Real News, με την γενική διευθύντρια του Ταμείου να αναρωτιέται αστειευόμενη αν αυτό οφείλεται στα… ψαρά της μαλλιά.
«Από αυτά που κάνεις για την Ελλάδα» ήταν η απάντηση της Μπέτυς Μπαζιάνα, με την Κριστίν Λαγκάρντ να της ανταπαντά: «Κρίμα! Να αλλάξω τότε πολιτική». «Έχεις καιρό να αλλάξεις, μπορείς να κάνεις κάτι για το ελληνικό χρέος», της είπε η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού.
Η κα Μπαζιάνα είχε και διάλογο με τη σύζυγο του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η Εμινέ Ερντογάν την κάλεσε να επισκεφτεί τη Σμύρνη, με τη Μπέτυ Μπαζιάνα να της απαντά πως καλύτερα θα ήταν να έρθει το ζεύγος Ερντογάν στην Αθήνα.
Στις 96 ώρες της παραμονής της στο Πεκίνο, η Μπέτυ Μπαζιάνα, μαζί με συζύγους άλλων ηγετών βρέθηκε στην Απαγορευμένη Πόλη, ενώ συναντήθηκε και με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Τηλεπικοινωνιών, με τον οποίο συζήτησαν το ενδεχόμενο ανταλλαγής φοιτητών με το πανεπιστήμιο όπου διδάσκει η ίδια.
Κατά την επίσκεψή της, δε, στον βουδιστικό ναό της πόλης, συναντήθηκε με τον αρχιερέα και γύρισε τον τροχό της τύχης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.