Πολιτικη & Οικονομια

Αποφυλακίζεται ο Άκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
351834-729961.jpg

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται σήμερα Παρασκευή η αποφυλάκιση του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου, μετά την κατάθεση του ποσού των 200.000 ευρώ ως εγγύησης. 

Σύμφωνα με την "Ελευθερία του Τύπου", τα χρήματα τα πρόσφερε ένας μηχανικός, που ζει στη Γερμανία, κουμπάρος, παλιός φίλος και συνάδελφος του κατάδικου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης, καταδικασμένος  για "μίζες" εξοπλιστικών προγραμμάτων όταν ήταν υπουργός. Τώρα γίνεται η δίκη του στο Εφετείο Κακουργημάτων, ενώ η υπό όρους αποφυλάκισή του έχει να κάνει με λόγους υγείας.  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία
Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία

Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY