Πολιτικη & Οικονομια

Νέος πόλεμος στη Βουλή μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη – Παρενέβη ο Βούτσης (video)

Με αφορμή τη συζήτηση για Εξεταστική στην Υγεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επί προσωπικού στον Παύλο Πολάκη στη Βουλή 12/04/2017

Νέα σφοδρή κόντρα έλαβε χώρα στη Βουλή μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Σαμαρά προκάλεσε τον νυν αναπληρωτή υπουργό Υγείας για τις καταγγελίες του δεύτερου σχετικά με τους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ από τον πρώτο. Ο κ. Γεωργιάδης ειρωνευόμενος τον κ. Πολάκη του χρέωσε, μεταξύ άλλων, και μια γκάφα, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός μπέρδεψε τη σύζυγό του με μία Μανωλίδου στο ΕΚΕΠΥ, ενώ πρόκειται για απλή συνωνυμία.

Ο Παύλος Πολάκης από την πλευρά του χαρακτήρισε το ΚΕΕΛΠΝΟ «μαυσωλείο της διαφθοράς» και φυσικά επιτέθηκε ξανά στους προκατόχους του κ.κ. Γεωργιάδη και Λοβέρδο, αλλά και στον εισαγγελέα ο οποίος, όπως είπε, ακόμα το ψάχνει...

«Τολμάτε για τα 85 δισ. να μας δείχνετε με το δάκτυλο; Το 2015 και το 2016 δεν μπαίνει γιατί δεν μοιάζουμε ρε κουμπάρε! Το καταλαβαίνεις; […] Όταν μετά από καμιά 20αρια χρόνια σας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός ελέγξτε μας» είπε προς τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Η επίθεση δεν έμεινε εκεί, αλλά επεκτάθηκε για ακόμη μία φορά και στα ΜΜΕ, όπως ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΪ.

Κλείνοντας δήλωσε: «Τόσα κι άλλα τόσα θα βγουν από την Επιτροπή και ο ελληνικός λαός να ξέρει ότι υπάρχει μια κυβέρνηση που δεν την έχουν στο χέρι και θα τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει και θα δοθεί κάθε δυνατότητα να βρεθεί η διαδρομή του χρήματος μέσα από λογαριασμούς. Κάποιοι να κοιμούνται ανήσυχοι».

Φυσικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανταπάντησε: «Προφανώς δεν μοιάζουμε. Δεν ήξερα ότι πρέπει να αφήσω μούσι και να μην φοράω γραβάτα» και πρόσθεσε: «Η ΝΔ λέει να ελεγχθούν όλα. Αντιθέτως, στο δικό μας ερώτημα να ελεγχθεί αυτό που είπε ο κ. Κουρουμπλής ότι στις 20/08 το 2015 έλεγξε ο κ. Καρόνε το δελτίο τιμών που δεν βγήκε ποτέ, αυτό να μην ελεγχθεί; Αυτό στέλνει φυλακή τον Ξανθό».

Η κόντρα των δύο ανδρών προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Βούτση, ο οποίος απευθυνόμενος στον υπουργό του κόμματός του τον παρακάλεσε να μην διακόπτει, ενώ χαρακτήρισε «βεντέτα» την όλη αντιπαράθεση, ενώ προς τον κ. Γεωργιάδη που ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού, ο πρόεδρος της Βουλής απάντησε πως «κι εσείς στην ομιλία σας αναφερθήκατε σε 26 πρόσωπα, αν και τα 26 πρόσωπα μιλούσαν επί προσωπικού θα κάναμε Ανάσταση εδώ μέσα»!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ