Πολιτικη & Οικονομια

Απίστευτο αλλά ελληνικό: Ο Σαπέν μάζευε καλώδια στο υπ. Οικονομικών (εικόνα)

Πρωτοφανές σκηνικό στη συνάντησή του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
342733-712640.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Πρωτοφανές σκηνικό έλαβε χώρα στη συνάντηση που είχαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με το γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν.

Συγκεκριμένα, όπως κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός, πάνω από τη θέση του γάλλου υουργού κρεμόταν ένα καλώδιο... Σημειώνεται πως η προκειμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του υπουργείου στην οδό Νίκης.

Σαπέν

Ο γάλλος υπουργός φάνηκε να έχει μενει έκπληκτος με την εικόνα, την ώρα που ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στεκόταν απέναντί του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY