- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Άδωνις Γεωργιάδης: Το σκάνδαλο Κοσκωτά ωχριά μπροστά σε αυτό της Τράπεζας Αττικής
«Και τώρα ο Καλογρίτσας ζητά και νέο δάνειο» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Το σκάνδαλο Κοσκωτά ωχριά μπροστά σε αυτό της Τράπεζας Αττικής. Τα δάνεια του Καλογρίτσα είναι τριπλάσια από αυτά που έφαγε ο Κοσκωτας είπε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Το σκάνδαλο Κοσκωτά κόστισε 10 δισεκ. δραχμές, τα δάνεια Καλογρίτσα 30 δισεκ. δραχμές… Μιλάμε για έναν κύριο ο οποίος πήρε δάνεια ύψους 100 εκατ. ευρώ με τα πιο χαμηλά επιτόκια που έχει φανταστεί ποτέ Έλληνας, με 2,75%, κι όχι μόνο αυτό, ζητά και καινούργιο δάνειο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρο της ΝΔ επικαλούμενος και το σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.
Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι ο κ. Καλογρίτσας δεν θα είχε αναγκαστεί να παρουσιάσει τα βοσκοτόπια στη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών χωρίς την παρέμβαση της ΤτΕ, και για το λόγο αυτό στοχοποιήθηκε και ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Γιάννης Στουρνάρας.
«Είναι δυνατόν να βγαίνει και να μιλάει στη Βουλή για διαπλοκή ο Τσίπρας; σπάσανε σε κομμάτια την Πατρών – Πύργου για να έχει δυνατότητα συμμετοχής στα έργα ο κ. Καλογρίτσας, αλλά δεν έχει χρήματα για να κάνει τα έργα και ζητεί πάλι δάνειο!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.
Επιτέθηκε επίσης στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «ο Τσίπρας απαντούσε στον Λεβέντη, σε έναν πολιτικό αρχηγό, ο Μητσοτάκης ήταν απών, είχε και μικρό πρόβλημα υγείας, και έβριζε τον Μητσοτάκη… Ποιος αξιοπρεπής άνθρωπο επιτίθεται σε έναν δικαιολογημένως απόντα; Μανία και ψύχωση δείχνει αυτό».
«Μας κυβερνούν λασπολόγοι και ασήμαντα ανθρωπάκια» δήλωσε με αφορμή και τον Παύλο Πολάκη, για τον οποίο εκτίμησε ότι από πίσω του βρίσκεται ο κ. Τσίπρας. «Ο πρωθυπουργός έκανε τριήμερο αποκριάς με τον κ. Πολάκη. Ποιος άνθρωπος κάνει παρέα που λασπολογεί τους αντιπάλους του χωρίς στοιχεία;» διερωτήθηκε.
«Είναι ο κολλητός του Τσίπρα… έχουν εξαφανίσει τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό που είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.