Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης σε Τσίπρα: «Κύριε Ρότσιλντ κάτσε κάτω, κάτσε κάτω αγοράκι μου»

Μεγάλη ένταση έλαβε χώρα στη Βουλή κατά την «Ώρα του πρωθυπουργού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
341034-709325.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Ένταση επικράτησε στη Βουλή ύστερα από την ολοκλήρωση της δευτερολογίας του Αλέξη Τσίπρα στην «Ώρα του πρωθυπουργού».

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντάς του: «Πού πας; Κάτσε κάτω αγοράκι μου!» ενώ ακολούθως, με αφορμή το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Παρίσι και τις επαφές που είχε με τον οίκο Ρότσιλντ, τον αποκάλεσε «κ. Ρότσιλντ».

Το έναυσμα για την «εκρηκτική» ατμόσφαιρα φαίνεται πως έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, αφότου κατά την ομιλία του τόνισε πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είναι εκείνος που λέει δημόσια αυτά που δεν ομολογεί ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή.

«Ξέρετε τι λέει η παροιμία από ποιον μαθαίνεις την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Από τη μεριά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «χυδαία ψέματα» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως «για άλλη μια φορά είπε χυδαία ψέματα και τον προστάτεψε δυστυχώς για άλλη μια φορά ο αντιπρόεδρος της Βουλής ο οποίος δεν επέτρεψε ούτε στον κ. Μητσοτάκη, ούτε σε εμένα, να απαντήσει επί προσωπικού για όλα τα ψέματα που είπε», ενώ εξερχόταν από τη Βουλή.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε επίσης: «Οφείλω να θέσω ένα ερώτημα που θα έθετα στον κ. Τσίπρα εάν δεν το έβαζε στα πόδια: Ένας πρωθυπουργός που λέει στη Βουλή ότι «όλοι ξέρουμε ότι τα prior actions (οι προηγούμενες δράσεις) γίνονται μετά» πώς οι Έλληνες πιστεύουν ότι είναι σε θέση να μιλήσει μόνος του με τους Ρότσιλντ στα Αγγλικά για την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές και δεν είχε πάει για άλλους λόγους που ακόμη σκοπίμως αποφεύγει να απαντήσει;»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ