Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης σε Γερμανούς επιχειρηματίες: Ως πρωθυπουργός θα προχωρήσω σε μεταρρυθμίσεις

Παρακάθισε σε γεύμα εργασίας με 30 από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
340530-708276.jpg
EPA/SIMELA PANTZARTZI

Σε γεύμα εργασίας με Γερμανούς επιχειρηματίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους επεσήμανε πως δεσμεύεται ότι ως ως πρωθυπουργός θα προχωρήσει άμεσα σε συγκεκριμένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων ώστε να προσελκύσει επενδύσεις στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΝΔ γευμάτισε 30 από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας, στους οποίους δεν παρέλειψε να τονίσει πως το ζητούμενο είναι η δυνατότητα να μεγαλώσει ο πλούτος της χώρας, με ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε να προχωρήσει το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, αλλά και ένα πρόγραμμα προσέλκυσης επενδύσεων 100 δισ. για τα επόμενα 5 χρόνια.

Ο πρόεδρος της ΝΔ φαίνεται να διευκρίνισε στους παρισταμένους πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο πρόγραμμα αυτό ενώ, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως ο ελληνικός λαός θέλει πλέον να ακούσει αλήθειες και πως ο ίδιος έχει το πρόγραμμα και το σχέδιο, αλλά και την ομάδα που μπορεί να το υλοποιήσει.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, οι επιχειρηματίες έθεσαν το θέμα της γραφειοκρατίας και ζήτησαν ένα σταθερό φορολογικό πλαίσιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ