Τα κόμματα για το θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη: Ήταν ο τραγουδιστής μια νέας χαράς
«Σημάδεψε με τα τραγούδια του μια ολόκληρη εποχή»


Ανακοίνωσεις εξέδωσαν τα κόμματα για το θάνατο του υπέροχου τραγοδοποιού Λουκιανού Κηλαηδόνη.
Mητσοτάκης (ΝΔ): Ανάρτηση για την απώλεια του Λουκιανού Κελαηδόνη έκανε στο διαδίκτυο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. «Σαν καλλιτέχνης σημάδεψε με τα τραγούδια του μια ολόκληρη εποχή. Σαν άνθρωπος θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας για τη ζεστασιά, το χαμόγελο και το μοναδικό του χιούμορ.
Καλό παράδεισο Λουκιανέ», έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Twitter: «Φεύγοντας από το briefing, με βρήκαν τα νέα..Αντίο Λουκιανέ. Θα σε αγαπάμε πάντα!». Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε στο facebook την παρακάτω ανάρτηση.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε στο facebook:
Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ): Σε ανάρτησή της στο twitter η Φώφη Γεννηματά σημειώνει «Η γλυκιά νοσταλγία των νεανικών μας χρόνων θα μας συντροφεύει πάντα μέσα από τα τραγούδια του. Καλό ταξίδι Λουκιανέ Κηλαηδόνη».
ΚΚΕ: «Η απώλεια του Λουκιανού Κηλαηδόνη αφήνει κενό στη μουσική, όπως, επίσης, στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην σύζυγό του Άννα Βαγενά, τις δύο του κόρες και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ.
ΔΗΜΑΡ: «Η Δημοκρατική Αριστερά αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον μικρό ήρωα που μεγάλωσε πολλές γενιές. Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης υπήρξε πολύ σημαντικός συνθέτης, με πολιτική στάση κατά τη διάρκεια της δικτατορίας μέσα από τα τραγούδια του. Με τη μουσική του και με συναυλίες που σημάδεψαν την εποχή συντρόφευσε για χρόνια όλους εμάς και ενέπνευσε πολλούς δημιουργούς στη συνέχεια. Η παρουσία του θα παραμείνει για πάντα ζωντανή στη σκέψη και στην καρδιά μας».
ΑΝΕΛ: «Ένας σπουδαίος τραγουδοποιός, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στα μουσικά πράγματα της χώρας, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, έχασε τελικά τη μάχη που έδινε για τη ζωή, την οποία τόσο υπέροχα ύμνησε με τις μουσικές και τα τραγούδια του. Ο "φτωχός και μόνος καουμπόι" που έγραψε τα "Μικροαστικά", τα οποία έγιναν σημείο αναφοράς για μία ολόκληρη γενιά σε άλλες δύσκολες εποχές, που έγραψε "τραγούδια για κακά παιδιά", που συνιστούσε "ψυχραιμία παιδιά", έκανε τη μοιραία "χαμηλή πτήση" του, προκαλώντας μας μεγάλη, ανείπωτη θλίψη». Αυτό δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα παπαδοπούλου για την απώλεια του Λουκιανού Κηλαηδόνη.
«Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης θα μείνει στη μνήμη και στις καρδιές όλων εκείνων που τον αγάπησαν και τον λάτρεψαν για τα πολύ όμορφα τραγούδια του», πρόσθεσε η κ. Παπαδοπούλου και κατέληξε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του, Άννα Βαγενά και την οικογένειά του».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
«Επιβεβλημένο να πάμε κάποια στιγμή σε bonus γιατρών – Θα αλλάξει δραστικά η εμπειρία της εφημερίας»
Εύθραυστα και ελαττωματικά καθεστώτα ανάμεσα στην απολυταρχία και στη δημοκρατία
Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τις τροπολογίες
Ποιες θα τεθούν άμεσα σε εφαρμογή
Στην 21η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης είδαν εκδήλωση με θέμα σχετικό με το Ισραήλ και είπαν να ξεδιπλώσουν το επαναστατικό ταπεραμέντο τους. Και να εκδηλώσουν τον δομικό αντισημιτισμό τους.
Οι συναντήσεις στο περιθώριο των εργασιών του Συμβουλίου Υπουργών Πολιτισμού της ΕΕ
«Και βέβαια τον τελικό λόγο για όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν τον έχει Δικαιοσύνη» σημείωσε ο πρωθυπουργός
«Θα υπάρχει κράτηση, η οποία όμως θα είναι πια πιο αυστηρή»
Η απόφαση του δικαστηρίου
Το πόρισμα του ΕΜΠ σίγουρα θα αποδυναμώσει όσους χρησιμοποιούν τις θεωρίες συνωμοσίας για να πετύχουν σκοπούς που έχουν τόση σχέση με τη δικαιοσύνη και την ασφάλεια στις μεταφορές όση ένα ψάρι με ένα ποδήλατο
Η νέα δικογραφία στρέφεται κατά των Κυριάκου Μητσοτάκη, Χρήστου Σταϊκούρα, Βασίλη Οικονόμου και Νίκου Ταχιάου
Τι ισχύει για όσους έχουν ξεκινήσει ήδη εργασίες
Πώς σχολίασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης το πόρισμα του ΕΜΠ
Πού υποβάλλετε την αίτησή σας
Ο βουλευτής της ΝΔ για την επίθεση με γκαζάκια στην πολυκατοικία όπου διαμένει
Ο βουλευτής της ΝΔ επιβεβαίωσε την είδηση
Ο πρωθυπουργός παρέλαβε το βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας
Στον όγδοο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης η βουλευτής της Νέας Αριστεράς
Μια από τις χειρότερες δικαστικές πλάνες στην ιστορία της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.