- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Πλήρης συντονισμός Αθήνας και Λευκωσίας για το Κυπριακό
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα - Αναστασιάδη
Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 13:30 η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη. Στο επίκεντρο της συζήτησής τους βρέθηκε κυρίως ο συντονισμός Λευκωσίας και Αθήνας αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό εν όψει των συνομιλιών στη Γενεύη.
Ουσιαστική, δημιουργική και άκρως εποικοδομητική χαρακτήρισε τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Νίκο Αναστασιάδη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Ερωτηθείς σχετικά με τις κοινές δράσεις που προανήγγειλε, ο κ. Χριστοδουλίδης, απάντησε ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός, όσο και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα έχουν επαφές με τους επικεφαλής των θεσμικών οργάνων της ΕΕ. Επίσης, επεσήμανε την επικείμενη επίσκεψη του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών στη Νέα Υόρκη και τις επαφές του υπουργού Εξωτερικών της Κύπρου στην ΕΕ. «Ακριβώς για να προωθηθούν αυτές οι πολύ συγκεκριμένες αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης», υπογράμμισε.
Να σημειωθεί πως στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΞ, Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ενώ τον κ. Αναστασιάδη συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννης Κασουλίδης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Πρόταση συμβιβασμού για τη Γάζα, στήριξη σε Δανία–Γροιλανδία και μήνυμα εκτόνωσης στις ευρωατλαντικές σχέσεις
Στο 16% το προβάδισμα, στο 50% η δημοφιλία Καρυστιανού
Με αφορμή φερόμενες πωλήσεις ακινήτων σε Βούλγαρους επενδυτές
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ μίλησε για τεχνική λύση, βοσκοτόπια, ελέγχους ΕΕ και διαχρονική εγκατάλειψη
Έτος ορόσημο το 2025 - Πώς η ψηφιοποίηση και το gov.gr διπλασίασαν τους εγγεγραμμένους δωρητές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αναλύει τις ευκαιρίες και τους κινδύνους
Για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αλλά και για τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που ψάχνουν σοβαρή εναλλακτική, και όχι άλλο ένα αριστερό πείραμα, είναι καταστροφή
Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».
Τετραήμερες εργασίες, με εισήγηση Χαρίτση και ψηφοφορίες για θέσεις και πολιτική απόφαση
Εντός Φεβρουαρίου το νομοσχέδιο - Σε εφαρμογή το ΕΡΓΑΝΗ 2 και νέο πρόγραμμα για 10.000 γυναίκες
Θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες
Σημαντικές απώλειες για ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση
Ανοιχτά αύριο 22/1 τα σχολεία
Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας
Τι ξεκαθαρίζουν οι αρμόδιες πηγές
Μια καθαρά πολιτική επιλογή και τοι στοίχημα της νέας δημοτικής αρχής
Ο Birnbaum απορεί μπροστά στην άγνοια και στην αγνόηση του «αιματηρού 20ού αιώνα»· μπροστά στο ότι η αριστερά είναι έτοιμη να επαναλάβει τα ίδια λάθη, τις ίδιες φρικαλεότητες.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.