Πολιτικη & Οικονομια

Μήνυση κατά του Π. Πολάκη κατέθεσαν Γεωργιάδης - Μανωλίδου

Για συκοφαντική δυσφήμιση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334475-694232.jpg
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Μήνυση κατά του Π. Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση, κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ο Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έγραψε σχετικά στον λογαριασμό του στο twitter: «Μετά την κατάθεση της μηνύσεώς μας, ο κ. Πολάκης έχει το δικαίωμα να ζητήσει την άρση της ασυλίας του. Θα το πράξει;»

Υπενθυμίζουμε πως την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, στη διάρκεια έντονου διαπληκτισμού του με τον κ. Γεωργιάδη, ισχυρίστηκε ότι αυτός και η σύζυγός του έδιναν σημειώματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ για τον διορισμό ημετέρων τους. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί η στρατηγική της έντασης δεν γίνεται ρεύμα
Γιατί η στρατηγική της έντασης δεν γίνεται ρεύμα

Σε μια δημοκρατία η εναλλαγή επιτυγχάνεται όταν πείθεις ότι μπορείς να κυβερνήσεις καλύτερα. Μέχρι στιγμής, ο καταγγελτικός λόγος, όσο έντονος κι αν είναι, δεν καταφέρνει αυτό το άλμα.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY