Πολιτικη & Οικονομια

Καμμένος: Ο Μητσοτάκης είχε συμφωνήσει για το Καστελόριζο, κάποιος άλλος δεν τον άφησε

«Με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ η Ελλάδα θα είχε μετατραπεί σε βίλα οργίων»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσίπρας μοιράζει σανό

Κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος αφιέρωσε πολύ χρόνο της ομιλίας του στο να παρουσιάσει το τί εκτιμά ο ίδιος πως θα συνέβαινε στη χώρα και στην ελληνική κοινωνία, αν κυβέρνηση ήταν η ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ η Ελλάδα θα είχε μετατραπεί σε βίλα οργίων».

Όπως βέβαια, ήταν αναμενόμενο, οι τόνοι σηκώθηκαν όταν έσπευσε να υπερασπιστεί την παρουσία της κυβέρνησης μαζί με χρυσαυγίτες βουλευτές στο Καστελόριζο και στη νήσο Ρω, καρφώνοντας ταυτόχρονα την αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας με νόημα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συμφωνήσει να παραστούν Νεοδημοκράτες βουλευτές, αλλά τελευταία στιγμή, άλλος από τη γαλάζια παράταξη έθεσε βέτο.

 «Με μεγάλη μου λύπη είδα ότι δεν συμμετείχε η αξιωματική αντιπολίτευση. Η αποστολή δεν μπορούσε να ακυρωθεί. Κάποιοι επέλεξαν να βάλουν μπροστά τους συμμετέχοντες και όχι το περιεχόμενο της αποστολής» τόνισε καταχειροκροτούμενος κι απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη συμπλήρωσε: «Κακή στιγμή που δεν συνυπήρχαμε σε αυτή την αποστολή. Μπορούμε να το διορθώσουμε με επόμενες ενέργειες». Μάλιστα υποστήριξε ότι ανάλογες κινήσεις έκαναν στο παρελθόν στελέχη των κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου, όταν η Άγκυρα κλιμάκωνε τις προκλήσεις στο Αιγαίο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ