- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ποτάμι: Ο Καμμένος δεν είναι πλέον γραφικός. Γίνεται και επικίνδυνος
Φέρει ευθύνες ο Τσίπρας για τις ακροδεξιές φιέστες στο Καστελόριζο με Χρυσαυγίτες βουλευτές
«Ο υπουργός Καμμένος δεν είναι πλέον γραφικός. Γίνεται και επικίνδυνος», υποστηρίζει το Ποτάμι και εξηγεί γιατί: «Σαμποτάρει απροκάλυπτα το εθνικό μέτωπο των δημοκρατικών δυνάμεων στήνοντας ακροδεξιές φιέστες στο Καστελόριζο με πρωταγωνιστές τους Χρυσαυγίτες βουλευτές. Ξεπλένει έτσι στην κολυμβήθρα των εθνικών δικαίων, αυτούς που έστησαν εγκληματική οργάνωση, αυτούς που ακόμη και σήμερα πρωτοστατούν σε πογκρόμ εναντίον Ελλήνων της Θράκης. Και με φόντο τον ελληνικό στρατό – το Σινούκ και στελέχη των ενόπλων δυνάμεων - δίνει βήμα στους νοσταλγούς των δικτατόρων που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη εθνική καταστροφή στην Ελλάδα και στην Κύπρο.
Δίπλα στους Χρυσαυγίτες ποζάρουν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα νέο μέτωπο πατριδοκαπηλείας και ψευτοτσαμπουκάδων. Είναι ντροπή για τη χώρα μας και προσβολή για τους ακρίτες των νησιών μας τα στιγμιότυπα με τους Χρυσαυγίτες να περιοδεύουν ως εκπρόσωποι της Βουλής στο Kαστελόριζο και στη Ρω. Την ίδια ώρα που όλη η Ευρώπη πήρε ανάσα με την ήττα του ακροδεξιού υποψηφίου στην Αυστρία».
Η Σεβαστουπόλεως υποστηρίζει ότι ο Πρωθυπουργός φέρει ευθύνη. «Κύριε Τσίπρα η ευθύνη βαρύνει εσάς. Η πατριωτική πολιτική δεν έχει ανάγκη από πολιτικούς με στολές παραλλαγής και Χρυσαυγίτες με πολιτικά. Μαζευτείτε», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρέπεμψαν μάλιστα στη σημερινή συνέντευξη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών
Tο θέμα αυτό κυριάρχησε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων
Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορούμε να δημιουργούμε συνεχώς νέες δημοσιονομικές εξαιρέσεις»
Θερμό επεισόδιο on και off κάμερα
Τι αναφέρει ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Μια εμβληματική επένδυση με σημαντικό αποτύπωμα στην απασχόληση, την ελληνική οικονομία και την τοπική κοινωνία
Οι τελευταίες δηλώσεις του αμερικανού ΥΠΕΞ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
«Ο νόμος είναι σαφής, δεν περιορίζεται το συνέρχεσθαι σε καμία περίπτωση», τόνισε ωστόσο
Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου μετά από τηλεοπτική κόντρα
Συζητήθηκε επίσης η διαχείριση των δικτύων εκμετάλλευσης άτυπων μεταναστών
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το 1ο ΚΑΠΗ Ιλίου και συνομίλησε με πολίτες και προσωπικό
«Η λύση του στεγαστικού είναι να κάνουμε την Αθήνα μπετόν πάνω στο μπετόν;»
«Κινητήριος δύναμη της ανάπτυξης είναι κυρίως οι επενδύσεις»
Ο απολογισμός του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για την επίσκεψή του στην Αθήνα
Σε τεντωμένο σκοινί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Μετρήσιμα αποτελέσματα από τη μεταρρύθμιση του Δικαστικού Χάρτη -
Γιατί προχωρά σε έκτακτη πληρωμή ο ΟΠΕΚΑ
Ένα από τα βασικά μηνύματα της φετινής έρευνας είναι ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι προσαρμόζονται γρήγορα
Το κάλεσμα που απηύθυνε στους πολίτες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.