- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στον αέρα τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 και το επίδομα θέρμανσης
Λόγω τεχνικών δυσκολιών
Στον αέρα βρίσκονται οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας που αφορούσαν σε μικρές μειώσεις για συγκεκριμένες κατηγορίες Ι.Χ. αυτοκινήτων, αλλά και στο επίδομα θέρμανσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπουργείο Οικονομικών είναι αντιμέτωποι με τεχνικές δυσκολίες που δεν τους επιτρέπουν να κάνουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας.
Για τα τέλη κυκλοφορίας, το τεχνικό πρόβλημα έγκειται στο γεγονός πως το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει τα μέσα έτσι ώστε να προσδιορίσουν τις εμπορικές αξίες των αυτοκινήτων και με βάση αυτές να βγουν οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας.
Τα ίδια τεχνικά προβλήματα αντιμετωπίζει το οικονομικό επιτελείο αναφορικά με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα, καθώς οι βάσεις δεδομένων από τις ασφαλιστικές εταιρείες, βοήθησαν μεν αλλά δεν ήταν αρκετές δε για να εντοπιστούν όλα τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα.
Με βάση αυτά τα δεδομένα το οικονομικό επιτελείο διαρρέει πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην υπάρξει καμία αλλαγή τελικά για τα τέλη κυκλοφορίας και τα ανασφάλιστα οχήματα.
Για το επίδομα θέρμανσης, που σύμφωνα με τις αλλαγές που επρόκειτο να δρομολογηθούν, προβλεπόταν η ανακατανομή των ποσών επιδότησης ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες ακόμα και εντός του ίδιου νομού, θα ξεκαθαρίσει εντός των επομένων ημερών. «Στο βαθμό όπου μπορούν να υποστηριχθούν οι αλλαγές από τις υπηρεσίες σε τεχνικό επίπεδο, οι αλλαγές θα προχωρήσουν» , ανέφερε η ίδια πηγή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Bιομηχανίες και σούπερ μάρκετ εξακολουθούν να δέχονται πιέσεις από τις αυξήσεις στο κόστος πρώτων υλών
Τι αναφέρει ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης σε έκθεσή του
Στόχος μας η νέα πτέρυγα να λειτουργήσει ως ένα σύγχρονο Κέντρο Αποθεραπείας Ημερήσιας Νοσηλείας
Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η ισραηλινή πρεσβεία
Διερωτήθηκε γιατί, εφόσον υπήρχαν υποψίες εναντίον του για το πρόσωπό του, του είχε ανατεθεί κεντρικός ρόλος
Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών
4,8 χιλιόμετρα υπόγειας διαδρομής προστίθενται στο ενιαίο δίκτυο
«Εξέχων ζωγράφος και λεπταίσθητος ποιητής»
«Δεν θέλουμε να έχουμε ανεμογεννήτριες στην Αττική», δηλώνει ο υπουργός Περιβάλλοντος
Το σχέδιο ΝΔ και ΕΛ.ΑΣ που καλείται να ματαιώσει
Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής
6 νέα έργα σε Βύρωνα, Ελευσίνα, Μοσχάτο-Ταύρο, Μέγαρα, Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα και Καισαριανή
Συζητήθηκε το ζήτημα της τρομοκρατίας και η ανάγκη να υπάρξει αποφασιστική στάση απέναντι στο φαινόμενο
«Δεν θα στείλουμε τον λογαριασμό στα παιδιά μας»
Ο υπουργός αναφέρθηκε στα σχόλια του ηθοποιού προς το πρόσωπό του με αφορμή την υπόθεση Marfin
«Η κυβέρνηση θα κατευθύνει τους πόρους στο σύνολο της κοινωνίας»
Η παραίτησή του έγινε δεκτή και η σχετική απόφαση δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως
Η κυβέρνηση μιλά για μεταρρυθμίσεις αλλά περιορίζεται στα μερεμέτια
Οι εκλογές της αποδόμησης και ο κίνδυνος της ακυβερνησίας
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.