Πολιτικη & Οικονομια

Άγρια σύγκρουση Βαρουφάκη-Λαζαρίδη στο Twitter

Αντιπαράθεση με αναρτήσεις 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329825-682319.jpg
EPA/PETER KLAUNZER

Κόντρα στο Twitter μεταξύ του διευθυντή του γραφείου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριου Λαζαρίδη και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

«Υπέρ της εξόδου από το ευρώ & ενός παράλληλου νομίσματος έχει ταχθεί ο νέο υπουργός Οικονομίας. Ό,τι δηλαδή υποστήριζε & ο @yanisvaroufakis», σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό Μακάριος Λαζαρίδης.

Απαντώντας στην ανάρτηση ο Γιάνης Βαρουφάκης σημείωσε «@mvlazaridis Όταν παρουσιάσετε έστω και ένδειξη ότι κόστισα έστω και ένα ευρώ τότε να μιλήσετε...»

«@yanisvaroufakis Όταν έχετε κοστίσει στον ελληνικό λαό 100 δις Euro, με το 3ο αχρείαστο μνημόνιο, καλά θα κάνετε να σιωπάτε», ήταν η ανταπάντηση του Μακάριου Λαζαρίδη.

«Μπορείτε να παρουσιάσετε έστω & μια φράση μου υπέρ νέου νομίσματος; Όχι! Επέμενα για λύση εντός € & παράλληλο σύστημα ΠΛΗΡΩΜΩΝ» έγραψε, συνεχίζοντας την αντιπαράθεση ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Πάντως @yanisvaroufakis θέλει πολύ θράσος να έχετε φτωχοποιήσει ένα λαό & να κουνάτε ακόμη το δάχτυλο» ανταπάντησε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

«Ένα Plan Β που πρώτη η ΝΔ έπρεπε να έχει ετοιμάσει το 2012, τότε που ετοίμαζε το Plan Z της η ΕΚΤ» ήταν το νέο σχόλιο του Γιάνη Βαρουφάκη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.