- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Με αμείωτο ρυθμό αυξάνονται τα χρέη των ιδιωτών στο Δημόσιο
Στα 9 δισ. ευρώ ανέρχονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές
Στα 9,035 δισ. ευρώ ανήλθαν οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογούμενων προς το Δημόσιο τον Σεπτέμβριο έναντι 7,755 δισ. ευρώ τον Αύγουστο (αύξηση 1,250 δισ. ευρώ) σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.
Ανάλογη αύξηση στα 10,340 δισ. ευρώ παρουσίασαν οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές όλων των οφειλών (συμπεριλαμβανομένων και των μη φορολογικών οφειλών) προς το δημόσιο τον Σεπτέμβριο έναντι 8,966 δισ. ευρώ τον Αύγουστο.
Οι παλαιές ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο (που αφορούν χρέη που είχαν δημιουργηθεί ως την 31.12.2015) τον Σεπτέμβριο ανέρχονταν σε 82,418 δισ. ευρώ με αποτέλεσμα το σύνολο των παλαιών και των νέων ληξιπρόθεσμων οφελών να διαμορφωθεί τον Σεπτέμβριο στα 92,758 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, ο συνολικός αριθμός των φορολογούμενων με ληξιπρόθεσμες οφειλές τον Σεπτέμβριο ανήλθε σε 4.374.475, έναντι 4.030.950 τον Αύγουστο.
Οι οφειλέτες στους οποίους δύναται να επιβληθούν αναγκαστικά μέτρα είσπραξης με βάση τα στοιχεία του Σεπτεμβρίου ανέρχονται σε 1.618.460, έναντι 1.541.970 που ήταν τον Αύγουστο.
Οι οφειλέτες στους οποίους τον Σεπτέμβριο είχαν επιβληθεί αναγκαστικά μέτρα είσπραξης ανέρχονταν σε 788.947 έναντι 774.321 τον Αύγουστο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι αν δεν καταβληθεί
Tο όφελος για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
«Τέλος η αντιδικία του κράτους με τον πόνο του πολίτη»
Κεντρικό μήνυμα η ανάγκη ευρωπαϊκής στήριξης για την ανθρώπινη παραμονή στις ακριτικές περιοχές
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φαίνεται να είναι οι πιο ευάλωτες
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σοφία Ζαχαράκη: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια καλή πράξη. Είναι αξία, είναι στάση ζωής»
Τι αναφέρει σε παραγγελία του προς τους εισαγγελείς της χώρας
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.