Πολιτικη & Οικονομια

Hi-5 με Τσακαλώτο, χαστουκάκια με Καμμένο: Η είσοδος Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Μέσα από 8 φωτογραφίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
327385-676578.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Το «παρών» στην πρώτη ημέρα των εργασιών του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσαν ο Φώτης Κουβέλης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, το όνομα των οποίων φιγουράρει στις λίστες με εκείνα που θα κληθούν να αναλάβουν θέση μετά τον ανασχηματισμό. Και οι δύο ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο.

 Μάλιστα, ο κ. Κουβέλης χαμογελούσε συγκρατημένα, ενώ αντάλλαξε χειραψίες με πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πριν καθίσει τελικά δίπλα στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι. Ο τελευταίος, φορούσε μέσα από το πουκάμισό του πουκάμισο που έγραφε: «Έρχομαι από μακριά».

Επίσης, θερμή ήταν χειραψία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος καταχειροκροτήθηκε στην είσοδό του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, αλλά και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Μάλιστα τον Πάνο Καμμένο τον χαιρέτισε με ένα ελαφρύ χαστουκάκι, ενώ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, πάντως, ήταν χαμογελαστός, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη μια στιλιστική λεπτομέρεια: Ήταν χωρίς γραβάτα και φορούσε ένα κόκκινο λουλούδι στο πέτο. 

Παρών ήταν και ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ