Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις μαινόμενος κατά Τσιρώνη και Σκουρλέτη: Ανθρωπάκια πολιτικά είστε

«Είσαι απατεώνας» - «Κι ελικόπτερα με μπετόν να ψεκάζουν δάση θα ψηφίζεις»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Produce 2

Σε υψηλούς τόνους κινείται η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης συγκρούστηκε φραστικά με τον υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη, αλλά και με τον αναπληρωτή υπουργό Γιάννη Τσιρώνη ο οποίος ανακάλεσε την πρόθεσή του να μην ψηφίσει τη μεταφορά της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον κ. Σκουρλέτη ότι  κάνει τα πάντα για «την καρέκλα, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό απατεώνα». «Εγώ ήμουν πάντα υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, δεν είμαι πολιτικός απατεώνας σαν κι εσάς τώρα» είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον υπουργό.

«Αν σας βάλουν να πάρετε πίσω το νόμο για τη ΔΕΣΦΑ θα παραιτηθείτε κ. Σκουρλέτη; Γελάτε; Κι εγώ για γέλιο ρώτησα δεν πίστευα ότι θα παραιτηθείτε στα αλήθεια» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Όσο για τον κ. Τσιρώνη, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Αν σας πει αύριο ο Τσίπρας, για να μείνεις υπουργός Τσιρώνη, θα φτιάξουμε ελικόπτερο με μπετονιέρες και θα ψεκάζουμε τα δάση με μπετόν θα το ψηφίσεις. Και θα έρθεις να μας πεις τι ωραία ιδέα ήταν αυτή που είχε ο μέγας Τσίπρας. Άρα αφήστε τις βλακείες. Για την καρέκλα σας. Είστε ανθρωπάκια. Ανθρωπάκια πολιτικά είστε». 

Αυτή η φράση πυροδότησε την έντονη αντίδραση του υπουργού ο οποίος του ζήτησε να ανακαλέσει, με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να απαντά: «Δεν ανακαλώ. Ξέρεις γιατί; Γιατί μια ζωή έκανες αγώνα κατά των ιδιωτικοποιήσεων και έρχεσαι και τα δίνεις όλα. Μας διαχωρίζει μια καρέκλα που αφήσαμε. Παραιτήσου κι εσύ αν διαφωνείς. […] Ο Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν ιδεολόγοι. Εσύ δεν είσαι, είσαι για την καρέκλα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ