Πολιτικη & Οικονομια

Μα καλά, τόση φασαρία για ένα Κοσκωτόπι;

Πότε θα γίνουν οι παπάρα-ολυμπιακοί να πάρω επιτέλους το χρυσό;

vasilis-stamatiou.jpg
Βασίλης Σταματίου
ΤΕΥΧΟΣ 583
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325164-671073.jpg

Φίλοι μας αγρότες, χαίρετε. Η Τράπεζα της Ελλάδας σάς ενημερώνει πως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να ψεκάσετε τα βοσκοτόπια σας για δάκο, μουχρίτσα και καλογρίτσα.


Μετά τα γεγονότα στη Μόρια, η κυβέρνηση σκέφτεται σοβαρά να μεταφέρει τους μετανάστες που δημιουργούν προβλήματα στο βοσκοτόπι του Καλογρίτσα. Σύμφωνα με τον Μουζάλα, ο πιο ζωηρός και εξτρεμιστής προορίζεται για ουαχαμπιτικός της βοσκοπούλας.


Βλέπεις τα πεπραγμένα στην Τράπεζα Αττικής και σκέφτεσαι πόσο καλύτερα θα ήταν να είχαμε πάει πέρσι στη δραχμή και να είχε γίνει κρατικό όλο το τραπεζικό σύστημα, με αφεντικά τον Γιάνη τον Βαρουφάκη και τον Κώστα τον Λαπαβίτσα. Χάσαμε μία τεράστια ευκαιρία. Τώρα θα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια, φτιαγμένα από τα δόντια μας.


Μαθαίνω επίσης ότι την άλλη εβδομάδα η κυβέρνηση θα βγει στις αγορές να δανειστεί με εγγύηση τις γερμανικές αποζημιώσεις. Η αισιοδοξία είναι διάχυτη.


Στα διεθνή νέα, σύμφωνα με τους τοπικούς μετεωρολογικούς σταθμούς, ο τυφώνας Μαλάκας που προσεγγίζει τις ακτές της νοτιοανατολικής Ασίας αναβαθμίστηκε ήδη σε Πολύ Μαλάκα.


Στο μαγκαζίνο του λάιφσταϊλ τώρα: Στη Γαλλία όταν πίνουνε πολύ κρασί, κάθε τρεις και λίγο επισκέπτονται τον λουτροκαμπερνέ.


Έχω κι εγώ στην κάβα μου ένα υπέροχο παλιό κρασί Syrah. Είναι το θρυλικό Παλιοsyrah.


Θα μιλήσω επί προσωπικού: Νόμιζα ότι η σχέση μας είχε τελειώσει και άρχισα δίαιτα, μα ήρθες στον ύπνο μου κεφτές το βράδυ.


Αν τυχόν θέλω να βγάλω αμέσως μουστάκι, κάθομαι σε μία καφετέρια και παραγγέλνω ένα φρέντο μέρκιουρι.


Πάντως ο μόνος καφές που δεν με αφήνει να κοιμηθώ το βράδυ είναι ο φρέντο κρούγκερ.


Άσχετο: Αν κάποτε τα Σκόπια διεκδικήσουν τον Μακεδόνα τον Κώστα, εγώ λέω να τους τον δώσουμε.


Πότε θα γίνουν οι παπάρα-ολυμπιακοί να πάρω επιτέλους το χρυσό;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ