- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τριπλασιασμός των επιβατών της Olympic Air στην Πάρο τον Αύγουστο
Τον 1ο μήνα λειτουργίας του νέου αεροδρομίου
Τριπλάσια η επιβατική κίνηση της Olympic Air στην Πάρο τον Αύγουστο, πρώτο μήνα λειτουργίας του νέου αεροδρομίου που επέτρεψε την χρήση μεγαλύτερων αεροσκαφών. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2016, η Olympic Air μετέφερε 18.725 επιβάτες, τριπλάσιους σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2015.
Η Olympic Air υποστήριξε τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου με μεγαλύτερα αεροσκάφη, περισσότερες συχνότητες, αλλά και απευθείας σύνδεση με την Θεσσαλονίκη. Επίσης, για να αποκτήσει δυναμική ως προορισμός η Πάρος, προσφέρθηκαν μέσα στον Αύγουστο περισσότερες από 10,000 θέσεις με 39 & 55 ευρώ από την Πάρο και την Αθήνα αντίστοιχα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN και της Olympic Air, κ. Δημήτρης Γερογιάννης δήλωσε: «Πρώτος μήνας λειτουργίας του νέου αεροδρομίου της Πάρου και ήδη έχουμε τριπλάσια κίνηση. Βλέπουμε ακόμη τα πρώτα μόνο δείγματα της προοπτικής του προορισμού. Το 2017 με επαρκή χρόνο για προπωλήσεις και δια-συνδεσιμότητα με όλο το δίκτυο εξωτερικού της ΑEGEAN από την Αθήνα, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακά. Η αποτελεσματική συνεργασία με την ΥΠΑ για την εκτέλεση του έργου του τερματικού σταθμού, με χρηματοδότηση και επίβλεψη της εταιρείας μας σε μόνο 102 ημέρες, αποδίδει ήδη σημαντικά. Είμαστε περήφανοι που συμβάλουμε στην απελευθέρωση της αναπτυξιακής δυναμικής της Πάρου». Επιπλέον ο κ. Γερογιάννης δήλωσε: «Κρίνοντας το καλοκαίρι του 2016 για όλο μας το δίκτυο, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα με αδύναμο Μάιο και κυρίως Ιούνιο που επηρέασαν αρνητικά την πορεία του πρώτου εξαμήνου, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είχαν ικανοποιητική πορεία σε πληρότητες και ανάπτυξη της κίνησης. Παράλληλα και η δυναμική των προ-κρατήσεων, για το κλείσιμο της σαιζόν, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου διαμορφώνεται θετικά τόσο σε παλιότερους, όσο και στους νέους προορισμούς του δικτύου μας».
Υπενθυμίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση του νέου διαδρόμου της Πάρου από το ελληνικό δημόσιο, η Olympic Air υπήρξε φορέας εκτέλεσης και χρηματοδότησης του έργου ολοκλήρωσης και λειτουργίας του σταθμού επιβατών, αλλά και των έργων υποδομής του νέου αερολιμένα Πάρου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.