- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μέχρι χθες νόμιζα ότι η πρεσβυωπία προσβάλλει μόνο μέλη του διπλωματικού σώματος.
Η στήλη του Βασίλη Σταματίου ήρθε για να μας φτιάχνει τη διάθεση
Με αυτή τη φορολογική πολιτική, τον επόμενο γιο του ο Τσίπρας θα τον βαφτίσει Εμπενίζερ.
Ως προς τα δίδακτρα στα δημόσια σχολεία, εκτός από το φουλ πακέτο των 650 ευρώ το υπουργείο θα δίνει τη δυνατότητα στις φτωχότερες οικογένειες να διαλέξουν το οικονομικό πακέτο στα 150 ευρώ, με τα ίδια ακριβώς μαθήματα, με τη διαφορά ότι ο μαθητής θα παρακολουθεί από το τζάμι έξω από την τάξη, για τουαλέτα θα πηγαίνει στους θάμνους, για κολατσιό θα τρώει ό,τι πιάσει με ξώβεργα, στη χημεία θα κάνει το πειραματόζωο, στο ποδόσφαιρο θα κάνει το δοκάρι, στη γιορτή του Πάσχα θα κάνει τον Ιούδα και στο μάθημα της Πολιτικής Παιδείας θα κάνει το ανάλγητο νεοφιλελεύθερο κτήνος με αποστολή από τον Σόιμπλε να αξιολογήσει τους καθηγητές του, κάτι που αναμφισβήτητα θα του χαρίσει πολλούς νέους φίλους και κυρίως σπουδαίους βαθμούς στον έλεγχο.
Στα ελληνικά εστιατόρια απαγορεύεται αυστηρά το τσιγάρο, τα πράγματα όμως είναι σαφώς πιο χαλαρά σε ό,τι αφορά το κάπνισμα.
Με στόχο την αγορά των τεμπέληδων, των ακαμάτηδων και των ρεμπεσκέδων, το επόμενο επιχειρηματικό μου πλάνο είναι να ανοίξω μία οικογενειακή ξυσταριά.
Στο στρατό όταν μας λέγανε «τους ζυγούς λύσατε», πιάναμε και λύναμε όσους είχαν γεννηθεί από 23 Σεπτεμβρίου μέχρι 22 Οκτωβρίου.
Τις σκοτεινές νύχτες του χειμώνα, όταν με πιάνουν οι μαύρες μου, βάζω να ακούσω Χάρο και Πόνο Κατσιμίχα.
Ένα βράδυ που ξυλόβρεχε, είπα στον Μάικ Τάισον ότι μου αρέσει η κόρη του η μικρή κι έχουμε φτιάξει μία κατάσταση.
Μέχρι χθες νόμιζα ότι η πρεσβυωπία προσβάλλει μόνο μέλη του διπλωματικού σώματος.
Η θεία μου παραπονιέται συχνά ότι έχει «ένα σφάχτη εκεί», και μου δείχνει το χασάπικο στη γωνία.
Στην επόμενη σεζόν ο Βασίλης Καρράς θα τελειώνει το πρόγραμμά του ερμηνεύοντας ένα χορταστικό ποτ-πουρί του Ντέιβιντ Μπόουι, με την ευγενική χορηγία της εταιρείας «Τσίγκοι Stardust» με έδρα τη Μενεμένη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.