Πολιτικη & Οικονομια

Σφοδρή επίθεση Ραγκούση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη

«Παραβίασε νόμο για το μαύρο χρήμα, σβήστηκαν όλα» και έγινε αντιπρόεδρος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317519-625769.jpg

Ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης κατηγορεί τον νέο αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη για παραβίαση του νόμου για την πάταξη του μαύρου πολιτικού χρήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010. Με αφορμή τα νέα καθήκοντα του κ. Γεωργιάδη στη ΝΔ ο κ. Ραγκούσης καταγγέλλει στο Facebook ότι ο νέος αντιπρόεδρος της ΝΔ έχει βεβαρημένο παρελθόν. Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός γράφει:

«Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ως υποψήφιος Περιφερειάρχης το 2010, παραβίασε τον νέο τότε νόμο 3870 για την πάταξη του μαύρου πολιτικού χρήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Από την ανεξάρτητη επιτροπή ανωτάτων δικαστικών που είχαμε νομοθετήσει για να εξετάζει καταγγελίες και να πραγματοποιεί ελέγχους του επιβλήθηκε ποινή και πρόστιμο. Το 2014, η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχε ο κ. Γεωργιάδης, με ειδική ρύθμιση νόμου (καλοκαίρι και νύχτα) του διέγραψε και την ποινή και το πρόστιμο.

Συμβαίνει άραγε κάτι αντίστοιχο για κάθε πολίτη και κάθε επιχείρηση όταν παραβιάζουν έναν νόμο ; Με απόφαση του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Γεωργιάδης είναι ο νέος αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας… Η παρασιτική, παλαιοκομματική Ελλάδα είναι εδώ;»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ