- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Άδωνις: Την πάτησαν οι βιομήχανοι και λοιποί
Αλλά όχι ο Μίχαλος – «Τι θέλει να πει ο ποιητής»
«Δυστυχώς την πάτησαν οι κύριοι Κορκίδης, Φέσσας και Ανδρεάδης. Παραδόθηκαν αμαχητί σε μια κυβέρνηση που αυξάνει εισφορές και φόρους. Αντίθετα, ο κύριος Μίχαλος του ΕΒΕΑ κατάλαβε καλύτερα το θέμα, διαφώνησε και τους έδωσε άλλες, αναπτυξιακές προτάσεις».
Έτσι σχολίασε σήμερα, μιλώντας στον «Σκάι», τη χτεσινή καταρχήν συμφωνία Τσίπρα – εργοδοτικών οργανώσεων για το ασφαλιστικό, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.
Η μελέτη που ο κ. Μίχαλος έδωσε στον πρωθυπουργό λέει, ανάμεσα στ’ άλλα: «Αυτό που πρέπει να καταστεί σαφές είναι ότι το ασφαλιστικό δεν μπορεί να λυθεί μόνο με μέτρα που αυξάνουν τις επιβαρύνσεις, όπως για παράδειγμα οι αυξήσεις των εργοδοτικών εισφορών και των εισφορών των εργαζομένων αλλά αντίθετα πρέπει να συνδυαστεί και με ένα νέο αναπτυξιακό πλαίσιο αλλά και με μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας».
Υπενθυμίζεται ότι στη σχετική συνάντηση οι εργοδοτικές οργανώσεις εκπροσωπήθηκαν ως εξής: Θ. Φέσσας: Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Ν. Κορκίδης: Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), Ανδρ. Ανδρεάδης: Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Κ. Μίχαλος: Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΕΒΕΑ).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διευκολύνονται οι πολίτες στον έλεγχο των ψηφιακών τους εγγράφων
Σφοδρή κριτική του ΠΑΣΟΚ για επιδοτήσεις, επενδύσεις και όρους που υπονομεύουν ασφάλεια και ανταγωνισμό
Νέα υποδομή, νέα τρένα και αυστηρότερο πλαίσιο λειτουργίας για την αποκατάσταση της ασφάλειας στα τρένα
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζει την ένταξη της Belharra «Κίμων» και την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού
Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά την άφιξη της πρώτης Belharra
Χαμηλότερα από τον μέσο όρο ΕΕ τα οικιακά τιμολόγια ρεύματος, εκρηκτική άνοδος ηλεκτρικών αυτοκινήτων
«Υπάρχει επί της αρχής συμφωνία για συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες τη Δευτέρα το μεσημέρι»
Με ελικόπτερο η άφιξη των επισήμων στη Belharra «Κίμων»
Τι προανήγγειλε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών
Η τιμή του ρεύματος και η δυνατότητα κατάληψης της εθνικής οδού
Τι ισχύει για τις μεταφορές μεταξύ φίλων
Τελετή με υψηλό συμβολισμό στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας
Υποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, «φρένο» σε σενάρια Τσίπρα και Καρυστιανού
Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη Γενική Γραμματέα Μεταφορών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Πέντε μέλη της διοίκησης έκαναν λόγο για σοβαρά ζητήματα θεσμικής λειτουργίας
Η αντιπολίτευση μιλά για «χρηματοδότηση»
Με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή – Στρατηγική συνεργασία σε εκπαίδευση, γλώσσα, ιστορία, πανεπιστήμια
Μια συζήτηση αφιερωμένη στο θέμα του βιβλίου του «Η Μεγάλη Επιστροφή»: την ελληνική οικονομία, τις προκλήσεις της, τα λάθη που προηγήθηκαν αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.