Πολιτικη & Οικονομια

Διαφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ με Καμμένο για στράτευση γυναικών και στρατιωτικά λύκεια

Τι δήλωσαν Π. Ρήγας και Κ. Ζαχαριάδης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
316220-623699.jpg

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ δήλωσε ότι το κόμμα του είναι αντίθετο στην στράτευση των γυναικών, όσο και στα στρατιωτικά λύκεια -μετά τις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου. 

Παράλληλα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η πολιτική της κυβέρνησης θα καθοριστεί στο κυβερνητικό συμβούλιο και πρόσθεσε ότι «δεν πρέπει να δίνουμε τόση έκταση στις προσωπικές απόψεις που εξέφρασε ο κύριος Καμμένος και δεν θα πρέπει τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που έχουν τόσο μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, να χρησιμοποιούν τις δηλώσεις αυτές για να δημιουργήσουν ζήτημα από το πουθενά».

Ο Π. Ρήγας τόνισε ότι  η συνεργασία του κόμματός του με τους ΑΝΕΛ τιμά την προσπάθεια που γίνεται να βγει η χώρα από την κρίση και να ανατραπούν τα κακώς κείμενα που δημιουργούν προβλήματα στο ελληνικό κράτος, για τα οποία την ευθύνη φέρουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Προφανώς, σημείωσε, σε επιμέρους θέματα τα δύο κόμματα έχουν διαφορετικές αντιλήψεις, δεν προσπαθήσαμε ποτέ να το κρύψουμε αυτό.

Επίσης για το θέμα μίλησε στα ΠαραπολιτικάFM ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και τόνισε ότι «είναι προσωπικές απόψεις του κ. Καμμένου». Στη συνέχεια μίλησε και για κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης των ανδρών. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ